2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو همین نی نی سایت من یه نفر رو دیدم ماهی دوتومن حقوق داشت شوهرش. خودش هم کار نمیکرد. با این دوتومن هم قسط میداد هم کرایه خونه میداد. بچه هم داشت پس انداز هم میکرد. 

https://harfeto.timefriend.net/16685894627197چالش حرف ناشناس 
خودم که بلانسبت یه حماقتی کردم رفتم فرهنگیان سال دیگه درسم تموم بشه یک روزم ایران نمی مونم انشالله ی ...

ایشالله بسلامتی

(کاربر آقا هستم)خوشبحال مسافران میدان آزادی ..ک آزادانه صدا میزنند..آزادی...آزادی....
حق با شماست واقعا به اینش فک نکرده بودم که خاصیتشونو از دست میدن تمام فکرم فقط این بود که قسطامون سب ...

اره عزیزم کم بخر ولی هرماه بخر.تازه ش خوشمزه تر و بهتره..همیشه سلامت و شاد باشین 😘😘😘

اره عزیزم کم بخر ولی هرماه بخر.تازه ش خوشمزه تر و بهتره..همیشه سلامت و شاد باشین 😘😘😘

فدات ممنونم گلم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

شوهرمنم ماهی ده تومن حقوق میگیره،دوتا بچه هم دارم ماهی سه ملیونم قسط داریم،بجز خونه و ماشین که داریم یه خونه هم شهرستان داریم و سه دونگ ماشین،۵۰ملیونم پس انداز داریم و ۱۰۰گرم طلا دارم.

در هفته ۵روزشو غذای گوشت و مرغی میخوریم.

مسافرتم میریم،لباس مهمونی هم شیک میخرم،کادوهام خوب و آبرومنده،تابستون هم ۱۰۰ملیون خرج وسایل خونه کردمو همه وسایل قدیمی مو بردم خونه شهرستان.

ولی مدیریتم عالیه.کلا تو فامیل شوهر همه منو مثال میزنن.

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

کمهههههه خیلیییییییی

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 
شوهرمنم ماهی ده تومن حقوق میگیره،دوتا بچه هم دارم ماهی سه ملیونم قسط داریم،بجز خونه و ماشین که داریم ...

عجببببب

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 

حق داری استاتر 

با این درآمدها دیگه نمیشه صاحب چیزی شد فقط میشه چرخوند قبلا با نصف این راحت میشد پس انداز کرد وماشین وخونه خرید

واقعا متاسفم برا کسایی که ب استاتر انگ عقده ای بودن یا هزار چیز دیگه زدن کاش یاد میگرفتیم اگه کسی پول داره از دیوار خونه ما بالا نرفته زحمت کشیدی 

هرچند الان ۱۰ تومن یه حقوق متوسط 

اینکه من نوعی درآمدم مثل ۳ یا ۴ تومنه گناه استاتره؟

یا گناه سران  مملکته  یا حتی  خودم ؟