دقیقا،من ی فامیلی داریم نمیگم شغلشو ولی الان ماهی ۱۰ تومن میگیره سالهای پیش ماهی ۸ میگرفت تازه رفته بود سرکار هفت سال پیش حقوقش ۶ تومن بود،یعنی اگه میتونست فکر اقتصادی داشته باشه باید خونه و ماشین و حتی زمینم داشته باشه،ولی فقط ی ماشین که اونم با قسط خریده بود دارن،حالا زنش:مانتو میخره یک تومن،کیف و کفش ی تومن،خدا شاهده جلو چشم خودم پستونک پسرش افتاد زمین برداخت انداخت آشغال،هر ماه پسرشو میبره آتلیه عکس میگیره،اتاق پسرش پره اسباب بازیه باور کن شاید نزدیک ۵۰ ۶۰ ملیون فقط پول اون اسباب بازیاس،اصلا پسره باهاشون بازی نمیکنه،انقد که زیادن،ی سرسره خرید براش پارسال ۵۰۰ هزار،ی بار فقط پسرش باهاش بازی کرد.چون انقد اسباب بازی داره که اصلا براش مهم نیست و جالب اینجاست که با اون همه اسباب بازی هرهفته میبره بچه رو دنیای بازی😐😐بعد الان مستاجرن،ماهی تو خونه نمیپزم بوش ادیتم میکنه ماهی فقط کبابی از بیرون،بخدا اگر نصف اون مخارج الکی رو نمیکردن و پس انداز میکردن الان خونه و ماشین و زمین داشتن.اما الان چی هیچی...
حالا ی فامیل دیگمون،هم کارمنده که الان ۸ تومن درآمدشه،همم مغازه زد اجاره ای که ماهی ۵۰۰ اجاره شه،خودش میگفت بخدا ماهی ازش سود خالص ۲۰ تومن درمیارم.یعنی میشه ماهی ۲۸ ملیون.ولی هنوز مستاجره و به زور ماشین خریده.چرا چون زنش به شدت ولخرجه،به شدت،موهاشو رنگ میکنه سالی دو بار هر بار ۲ ۳ ملیون.لباسای آنچنانی،خورد و خوراکای آنچنانی ،هرروز رستوران 😐😐😐پس به مدیریت مالی مونده.ولی حرفتو قبول دارم هرچقد درآمدت بیشتر بشه خرجتم بیشتره چون ادعات بیشتر میشه مثل مثالایی که زدم.