2777
2789

فقط اینایی که میگن ما با ماهی ۵ تومن پس انداز میکنیم  و بقیه تعجب کردن که چجوری مطمئنا از خیلی از خوشی ها و لذت هاو خواسته ها باید زد که این اسمش زندگانی نمیشه.به نظرم آدم تا زنده است باید لذت ببره از زندگی مخصوصا تا جوون.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها مرسی عزیزم، ارزشش داره به جاش می دونی چی میخوری

خواهش میکنم اره واقعا اصلا ادم و چاق نمیکنه چربی خون نمیاره و غذا رو سنگین نمیکنه و خیلی خوشمزس 

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸
بخشید عزیرم خامه چطور میگیرن؟

دستگاه داره گلم شیر و میریزی تو دستگاه بعد دوتا سوراخ داره از یکیش خامه میاد از یکیش شیر کم چرب بعد خامه رو میجوشونی یکم میشه خامه محلی تمیز و خوشمزه 😋😋😋

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸
طرف هر چی درامدش بیشتر باشه میخواد لاکچریتر زندگی کنه!    

دقیقا،من ی فامیلی داریم نمیگم شغلشو ولی الان ماهی ۱۰ تومن میگیره سالهای پیش ماهی  ۸ میگرفت تازه رفته بود سرکار هفت سال پیش حقوقش ۶ تومن بود،یعنی اگه میتونست فکر اقتصادی داشته باشه باید خونه و ماشین و حتی زمینم داشته باشه،ولی فقط ی ماشین که اونم با قسط خریده بود دارن،حالا زنش:مانتو میخره یک تومن،کیف و کفش ی تومن،خدا شاهده جلو چشم خودم پستونک پسرش افتاد زمین برداخت انداخت آشغال،هر ماه پسرشو میبره آتلیه عکس میگیره،اتاق پسرش پره اسباب بازیه باور کن شاید نزدیک ۵۰ ۶۰ ملیون فقط پول اون اسباب بازیاس،اصلا پسره باهاشون بازی نمیکنه،انقد که زیادن،ی سرسره خرید براش پارسال ۵۰۰ هزار،ی بار فقط پسرش باهاش بازی کرد.چون انقد اسباب بازی داره که اصلا براش مهم نیست و جالب اینجاست که با اون همه اسباب بازی هرهفته میبره بچه رو دنیای بازی😐😐بعد الان مستاجرن،ماهی تو خونه نمیپزم بوش ادیتم میکنه ماهی فقط کبابی از بیرون،بخدا اگر نصف اون مخارج الکی رو نمیکردن و پس انداز میکردن الان خونه و ماشین و زمین داشتن.اما الان چی هیچی...

حالا ی فامیل دیگمون،هم کارمنده که الان ۸ تومن درآمدشه،همم مغازه زد اجاره ای که ماهی ۵۰۰ اجاره شه،خودش میگفت بخدا ماهی ازش سود خالص ۲۰ تومن درمیارم.یعنی میشه ماهی ۲۸ ملیون.ولی هنوز مستاجره و به زور ماشین خریده.چرا چون زنش به شدت ولخرجه،به شدت،موهاشو رنگ میکنه سالی دو بار هر بار ۲ ۳ ملیون.لباسای آنچنانی،خورد و خوراکای آنچنانی ،هرروز رستوران 😐😐😐پس به مدیریت مالی مونده.ولی حرفتو قبول دارم هرچقد درآمدت بیشتر بشه خرجتم بیشتره چون ادعات بیشتر میشه مثل مثالایی که زدم.

بقیه هفته رو چی میخورید؟و اینکه گوشت برای6یا 9ماه واقعا هیچ خاصیتی نداره

اینهمه غذا . عدسی لوبیا ماکارونی با سویا انواع کوکو و کلی غذای دیگه .. ببین ما مرغو ۲۲خریدیم الان شده ۳۰تومن خیالم راحته که مرغ و گوشت تا بعد عید داریم 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
آره  شیفتی هم هستن  مثلا  دوهفته کار  دو هفته استراحت  خیلی خوبه از هر لح ...

آره منم شیفتم اتفاقا ۱۴_۱۴

(کاربر آقا هستم)خوشبحال مسافران میدان آزادی ..ک آزادانه صدا میزنند..آزادی...آزادی....
اینهمه غذا . عدسی لوبیا ماکارونی با سویا انواع کوکو و کلی غذای دیگه .. ببین ما مرغو ۲۲خریدیم الان شد ...

خب فقط از قیمت خیالتون راحته واقعا گوشت این همه بمونه بو میگیره خاصیتشو از دست میده چ فایده

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
اگه خرج خوانواده نمیدی ماهی ۵ تومن میشه پس انداز کنی 

مجردم ..آره میشه پس انداز کرد ولی آخه چ فایده..شما سالی ۱۰۰تومنم پس انداز کنی بازم هیچکاری نکردی

(کاربر آقا هستم)خوشبحال مسافران میدان آزادی ..ک آزادانه صدا میزنند..آزادی...آزادی....
اگه خرج خوانواده نمیدی ماهی ۵ تومن میشه پس انداز کنی 

خیلی  بیشتر 

مگه ی مجرد  اونم پسر چ خرجی داره ن لیزری ن لوازم آرایشی 😄😄

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
مجردم ..آره میشه پس انداز کرد ولی آخه چ فایده..شما سالی ۱۰۰تومنم پس انداز کنی بازم هیچکاری نکردی

خب  وام بگیرید  خونه بخرید 

پس انداز  ارزش نداره  ارزش پول میاد پایین

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

پس من چی بگم که دوتامونم شاعل هستیم و به زور شاید ماهی حدود ۶میلیون درامدمون باشه تازه اول زندگیمون کلی قسط و وام اینا کلی قرض داشتیم حالا خداروشکر تونستیم قرضامونو بدیم

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️