2777
2789

شما بنظرم خاستی خودنمایی کنی اینمدلی گفتی وگرنه خودتونم میددنید خیلیا مثل ما۲۵۰۰ حقوقشونه بزور بایارانها میرسه قسطم ۱۴۰۰هم قسط 😑

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
من یکی که با این تاپیک ناامید شدم خداییش ماهی ده تومن برا ما عالیه 

برای ما شاهانه هست 😁

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو همین نی نی سایت من یه نفر رو دیدم ماهی دوتومن حقوق داشت شوهرش. خودش هم کار نمیکرد. با این دوتومن ...

کاش می اومد ریز خرجاش رو میگذاشت می دیدیم این معجزه چه جوری ممکن شده

اخی اونوخ اونایی ک ماهی ۲ میگیرن چین

اصلا میشه با این درامد زندگی کرد؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
با شغل ازتد.من بقیه شغلا رو نمیدونم چجوریه با توجه به شغلی ک همسرم توش هست گفتم این مقدار درامد رو

چ شغلی عزیزم

ب نظرتون چ کاری بکنیم ک درامدش خوب باشه

میخام ی کار ازاد انجام بدم خسته شدم با حقوق کارمندی

چ شغلی عزیزم ب نظرتون چ کاری بکنیم ک درامدش خوب باشه میخام ی کار ازاد انجام بدم خسته شدم با حقوق ک ...

عزیزم من شغل همسرم ی شغل مردونست تو کار طراحی نقشه و ناظر کیفی درو پنجره دوجداره و شیشه سکوریتو نمای کرتینوالو ایناست.شوهر خودم حسابدار بود دید به هیچجا نمیرسیم زد تو شغل ازاد اما خوبیش این بود تو شرکتی ک حسابداری میکرد ی شرکت قدر درو پنجره بود و اونجا بعد ساعت کاریش از استادهای اینکار یاد گرفگه بود از سال ۹۳زد تو اینکار دوسال طول کشید ک شناخته بشه یعنی ۹۵ولی الان یکی از سرشناسای اینکار هستش و واسه افراد خاصی کار میکنه الان خودش پروژه میگیره و دوستش کارگاه داره و با سود کمتر از بقیه کاراشو میسازه دیگه اکیپ نصبو ایناام حالت پیمانکاری واسش نصب میکنن و دفتر فروش هم داره یعنی کاری هست ک هم نیازمند تجربست هم حتما باید تعلیم داده بشه بهت.اما هستن خانومایی ک شرکت دارن و دقیقا همین کارای همسرمو با این تفاوت ک مثلا مدیرشون اقا هست و فرد قابل اعتماد به اون خانوم و در این کار تجربه داره انجام میدن و سود خوبی داره واسشون.مخصوصا اگه پروزه بزرگ بگیره مثلا ه،سرم سالی س تا پروزه بزرگ میگیره بقیهچ کوچیکن ک درحد گذروندن خرج خونه هست.شما اگه ی شغل واسه خودت میخوای اگه علاقه داری برو دنبال کاشت ناخن یا ارایشگری یا پیج لباسو اینا بزن یا پیج کیک خونگی و از اینچیزا

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

مهم برکت پولِ 

بعضیا در آمدشون زیاد نیست ولی انقدر به خدا اعتماد و توکل دارن که خدا هیچ وقت لنگشون نمیذاره. زندگیشونم رو به راهه. 

ولی بعضیا در آمدشون زیاده ولی پول تودستشون نمیمونه. مثل آب از دستشون سر میخوره. همیشه هم 8 شون گرو 9 شونه. 

خودم که خیلی ناشکرم. 😔

ببین عزیزم اگه ی مدت خوب نپوشی و مهمونی سنگین ندی و ....  قشنگ خونه خریدم میشه واقعیت . ...

متوجهم چی میگی. ما موقعیت خرید خونه رو داریم. تو تاپیکام هست میتونی ببینی. اما نه اون جایی که خوب باشه. خونه کوچیک و اطراف شهر و جای معمولی رو میتونیم الان هم بخریم. خونه خوب نه