2777
2789

واقعا برای بعضیا متاسفم.... اخه تا چه حد سبک مغزن بعضیا...

یعنی چی که ماهی ۱۰تومن خوبه؟! اونم تو این وضعیت؟

برای یه زندگی ایده ال اصلاهم خوب نیست،شاید ذهنیت و منظور استارتر هم همینه...

بله درسته که آدم با ماهی یک میلیون هم میتونه زندگی کنه ولی زندگی داریم تا زندگی....

امسال فقط خرج مدرسه من۶تومن شد(البته غیر انتفاعیه)

خرج خورد وخوراکه هر هفته من بالای هفصد هزارتومنه با اینکه خام گیاهخوارم

گربه من غذاش و خاک مخصوصش روی هم  یک تومن درمیاد

شاید قبلا با ماهی ۱۰میلیون میشد یه زندگی خوب ویا حتی لاکچری داشت ولی الان واقعاااا نمیشه،ولی خب میشه باهاش یه جوری سر کرد و یه زندگی نسبتا معمولی رو به پایین ساخت....اما بازم این بستگی به ذهنیت اسی داره که چه جور زندگی مدنظرشه

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من ماهیانه ۳۰/۴۰تومن درامد داره اما نمیدونم این پولا کجا میره واقعا ناراحتم

عزیزم هزینه های زندگی بسیار بالاست. مخصوصا اگر خرج هم به عهدۀ آقای خونه باشه. قایون معمولا سیاست خرج کردن ندارند

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!

سلام ببخشید که اینجا پیام گذاشتم دوستان به تاپیک من سر بزنید ختم دسته جمعی  صلوات گرفتیم برای حاجاتمون با توسل به امام جواد که ولادتشون تو ماه رجب هست قدیمی باشین میدونین که این کار رو هرسال میکنیم و دوستان زیادی حاجت روا میشن پس یه یا جواد بگید و شرکت کنید تو این ثواب بزرگ😍😍😘😘

ینی چی همشو پس انداز میکنه؟ پس خورد و خوراکتون چی میشه!

خرج های لازمو میکنیم. غذا . لباس . تفریح. اما خیلی حسابگر و دقیقه. یک ریال بیخودی خرج نمیکنه‌ . تعجب میکنم‌ بعضیا میگن شوهرمون ولخرجه مدیریت پولاشو نداره. 

بچه ها بیاید بگید دقیقا من کجای خط فقرم فقط راستشو بگید . خونه داریم ماشین داریم حقوق ماهی 5 تومن . ...

ماشاءالله،ما هیچ کدوم اینارو نداریم.ولی داریم زندگی میکنیم.

پس خدارو شکر کن😍😊😊😇🙂🙃

برای کسی که ریشه داره،شاخ و برگ مهم نیست!
به جز چندتا کلان شهر تو بقیه شهرا درامد خوبیه انصافا مگه اینکه تهران و کرج و شیراز و... زندگی کنی

تو شیرازم خوبه من ک راضیم

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

اگه شما با ۱۰ تومن عقبین

ما با ۵تومن صفحه قبلیم😁

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر