2777
2789
من غر میزنم مثل شوهر شما دوس ندارم غر بزنم ولی افسردگی گرفتم

به جاش بابت داشته هات خداروشکر کن ببین چطوری نعمتاش سرازیر میشه به زندگیت

وقتی وارد يه رابطه پخته ميشی نگرانیا از اينكه كجا رفت،با كی رفت يا تنهام ميذاره تبديل ميشه به اينكه الان چی حالشو خوب ميكنه؟ چطور فرداشو بسازم؟ كم خوابيده و خستست. رابطه های با اعتماد انقدر محكمه و به هم اطمينان ميدن كه نگرانيشون فقط رفاه طرفشونه نه ترس از نبودنش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی خیلی ناراحت شدم برااات 😟  واقعا لازمه اینجا بگی ک شوهرت ۱۰ تومت حقوق میگیره ؟ ...

فکر کنم یا علکیه و مسخرمون کرده یا واقعا عقده ایه

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

توی این اوضاع ۱۰ تومن یه درآمد خیلی خیلی خیلی متوسط و معمولیه

خودشون اعلام کردن که زیر ۱۰ تومن فقر محسوب میشه

توی شهر های بزرگ با زیر ۲۰ تومن میشه معمولی زندگی کرد... خیلی معمولی

ولی عقب نیستین خیلیا ۱-۲ تومن درآمدشونه در ماه

ماشاالله به قناعت و برنامه ریزی شما.

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
مغتزه داره شوهرم باز خرج جنس میشه  

پس اون ده میلیون کل درامد مغازه اس ؟؟؟ اگر اره که خیلی کمه

مغازه چی دارید که کلا ده میلیون ازش در میاد ؟؟؟ اونوقت چقدرش خرج خود مغازه میشه؟؟؟

اونوقت چرا میگی ده میلیون درامد داریم؟؟؟ باید پولی که سودتونه رو درامد حساب کنی ، اونی که خرج مغازه و کار بشه درامد و سود نیست

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
حالا همشون بده و کمه میکنن بعد تو تاپیک درامد میان مینویسن 3 4 میلیون درامد خودمون

اخه بستگی داره معمولا همه واقعیت رو نمیگن

مثا من ازم بپرسن ماهانه چقد خرج میکنین میگم با اجاره 5 تومن  و 3400 خرجمونه

ولی واقعیت این نیست 

لباس . رستوران. بیمه ماشین . خیلی چیزا مث  گردو و اجیل. خرج ماشین مث تعویضروغنی و تعمیر و لاستیک و سیگار شوهرم غیر از ایناست به جز اون ماهی پنج تومن مثلا شاید 3 تومن اجاره میگیریم یه تومن از شیفت شب یه کار دیگه و شاید دو سه تومن از کارای خرید و فروش که شوهرم جدا انجام میده یعنی شاید ده تومن باشه ولی خب من میگم درامد اصلیمون 5 تومنه

منتظر اتفاقات خوبم 
شغل عموت چیه؟ 

۲تا  سوپری داره نمایشگاه ماشین داره پول تو بانک زیاد داره سود اونها هم هست.۲ تا ماشین سنگین داره و از جاهای دیگه هم درآمد داره باز هم.کلا وضعش توپ تقریبا.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
کم نمیاریم خیلی راحت میگذرونیم اما پیشرفت نمیکنیم

نگا کن گلم من از پیامات متوجه شدم که خرج زیاد میکنین.تو با خودت عهد کن که ماهی چهار یا شش تومن حتما باید پس انداز کنی،بعد که اون مقدار رو پس انداز کردی هرچی موند براتون خرج کن.چون کلا اینجوره که هرچقد درآمد داشته باشی خرجم همونقد میکنی.اگه اولین کارت این باشه که پس اندازتو برداری دیگه کمتر پول داری و کمتر خرج میکنی‌

یه خونه ۶۰ متری داریم 

یکم جم کن خودت رو کمتر خرج کن جم میشه 

کمتر بازار برو 

وقتی خیلی واجبه ب بازار برو 

کتر لوازم ارایش و لباس بخر 

کمتر تفریح و بیرون برو

کمتر ارایشگاه برو 

حتما خرج کرم صورت و لیزر هم میکنی؟ 

تریکوتیلومانیا.....وسواس کندن مو دارم.بیا تاپیکم

ب نظر من ۱۰ تومن واسه کسی ک بچه نداره خونه دارن قسطی ندارن خوبه حتی میشه پس انداز کرد تعجب میکنم از حرف های استارتر 

یک نفر حال دلش خوب نیست میشود برای دلش"امن یجیب" بخوانی؟
2790
2778
2791
2779
2792