2777
2789

خط فقر تو شهرهای بزرگ‌ ۸ میلیونه ؛ درامد شما هم اگر خونه داشته باشید خیلی معمولیه

حالا چون‌بعضی ها درامدشون‌خیلی کمه که نمیشه واقعیت و نگفت و خیلی برا ده میلیون‌زندگی شاهانه تصور کرد

تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد»!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما تو یه خونه ۶۰ متری پایین شهریم ماشینمونم خوب نیست اصلا فخر فروشی نداره میگم اسمش ۰ تومنه هیچ کاری ...

پس چیکار میکنی که نمیمونه برات . ما هم تقریبا حقوق شوهرم همینقده یکم بیشتر ولی ما کلی وام و قسط داریم باز یه جوری برنامه ریزی کردیم پس اندازم میکنیم تا بچه کوچیک هم داریم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
ماهی ده ملیون فخر فروشیه؟🥴🥴 الان خط فقر نه ملیونه

تو مملکتی  ک حقوق ۸۰ درصد جامعه زیر همین خط فقره 

بله فخر فروشیه !!! 

حقوق بازنشسته ها چقدره ؟؟؟ بین ۱.۵۰۰ تا ۵ تومن 

حقوق معلما چی ؟؟ ۶ تومن 

حقوق یه آتش نشان ؟ بازم ۶ تومن !! 

حقوق یه کارمند ؟ بین ۲ تا ۷ تومن ! 

میبینی ؟ چند شغل نسبتا اسم و رسم دار رو برات مثال زدم 

چه برسه به کسی که یه مغازه فسقلی داره یا دست فروشه یا ... !! 

یعنی واقعا اینا رو نمیدونید ؟ یا خودتونو زدین به خل بازی؟ 

ما تو یه خونه ۶۰ متری پایین شهریم ماشینمونم خوب نیست اصلا فخر فروشی نداره میگم اسمش ۰ تومنه هیچ کاری ...

ببخش پس فقط میتونم بگم چه پول بی برکتیه که همه چیتونم معمولیه و پس انداز هم نمیکنین... پس دود میشه میره هوا😐

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
خرج ماهیانه تون چقدره؟ مثلا رستوران زیاد میرین؟ زیاد از بیرون غذا میگیرین ؟ پوشاک تون حتما باید جنس ...

وام و قسط ماهی ۳ رستوران زیاد میریم لباس اینام نه اونقدر انچنانی نمیگیریم

خودشون گفتن خط فقر ۹ میلیون  خوبه زیر خط فقر نیستی😊 اما پایه حقوق کارگرا کارمندا از ۱و۹۰۰ تا ...

من همش میگم چطور میگذرونن. تا سر ماهم باید صبر کنن. من شوهرم شغلش ازاده همیشه پول تو دستشه ولی گاهی بازم کم میاریم گاهیم پشت ام پس انداز میکنیم

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

به جز چندتا کلان شهر تو بقیه شهرا درامد خوبیه انصافا مگه اینکه تهران و کرج و شیراز و... زندگی کنی

دوست عزیز شما مرغ. گوشت و ماهی کیلو چند میخری؟؟

برنج کیسه ای چقدر میفته براتون؟؟.

میوه چی مثلا پرتقال یا سیب کیلویی چند میخرین؟

بعد ببخشید میپرسم کدوم استان یا شهرستان زندگی میکنید،

پس چیکار میکنی که نمیمونه برات . ما هم تقریبا حقوق شوهرم همینقده یکم بیشتر ولی ما کلی وام و قسط داری ...

تورو خدا راه حلتو برا خرج کردن و پس انداز به منم نشون بده😑

من اصلا نمیتونم پس انداز کنم.