2777
2789
استارتر شاید ناراحت شی ولی  خیلی ازت بدم اومد  . 😶 کاش خدا ب جای پول بهت شعور میداد  ...

ما تو یه خونه ۶۰ متری پایین شهریم ماشینمونم خوب نیست اصلا فخر فروشی نداره میگم اسمش ۰ تومنه هیچ کاری نمیتونیم بکنیم 

شوهره منم بازاریه ماهی 30 تا 60 تومن درآمدشه،. اما هرو که نمیخوریم، نهایت خرج خونه 5 تومن در ماهه، بدون قسطو..... 

برای همین بقیش دوباره میره توی چرخه مغازه

شما اگه 10 تومنو در ماه میخورین خوبه،. اگه باهاش قسطو اجازه و

....  میدین کمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما تو یه خونه ۶۰ متری پایین شهریم ماشینمونم خوب نیست اصلا فخر فروشی نداره میگم اسمش ۰ تومنه هیچ کاری ...

پس چکار میکنیین اصلا حرفت با منطق جور نیست شاید سفر میری یا خرجای الکی میکنی 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
عزیزم بخدا چیزی نمیمونه ینی ماشینمون اللن داغونه نمیشه عوضش کنیم پولی جمع نمیشه

اسی کم خالی ببند

ممنون

من رفنم

کسی که زندان انفرادی را ساخت خوب میدانست که سخت ترین کار بشر تحمل خویشتن است.....
عزیزم بخدا چیزی نمیمونه ینی ماشینمون اللن داغونه نمیشه عوضش کنیم پولی جمع نمیشه

منم هر چی شوهرم پول میاره بازم به یه سری چیزا نمیرسه. شوهر منم شغلش آزاده. ما پریروز یا خرید ساده برا خونه کردیم شد یک میلیون و هشتصد هزار تازه مرغ و ماهی و گوشتم نخریدیم. 

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

عزیزم بایدم عقب باشیم از ۱۰ تومن ۵ملیونش در ماه خرج میشه شما ۵ ملیونم که برات بمونه برا پس انداز در سال پس اندازت میشه ۶۰ملیون به نظرت با ۶۰ ملیون چی میشه خرید حتی آدم نمیتونه ماشین آشغال بخره

خرج ماهیانه تون چقدره؟ مثلا رستوران زیاد میرین؟ زیاد از بیرون غذا میگیرین ؟ پوشاک تون حتما باید جنس عالی یا مارک باشه؟ در ماه چقدر لباس میخرین؟ وام دارین؟ چقدر قسط میدین؟

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...