2777
2789
خوشبحالت با ۳۰ تا ۶۰ تومن میشه بهترین زندگی رو داشت من ماهی ۳۰۰ تومن دارم اونم ب زور و بدبختی😍😅

ما 2 ساله وضعه زندگیمون خوب شده، قبلش خیلی خیلی معمولی بودیم،. واقعا لطفه خدا بود

هنوز اول راهیم خیلی نمیتونیم خرج کنیم،. فعلا فقط یه ماشینه خوب داریم،. شوهرم حتی راضی نمیشه خونه بخریم چون از چرخه مغازه کم میشه

منم بدبختی زیاااد کشیدم 

انشالله پولت برکت داشته باشه❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مملکتی  ک حقوق ۸۰ درصد جامعه زیر همین خط فقره  بله فخر فروشیه !!!  حقوق بازنش ...

اره به خدا همه شغلهای دولتی زیر خط فقرن حالا  این پولدارا اکثریت بازارین یا آقازاده ک بیشتر آقازادن

شوهره منم بازاریه ماهی 30 تا 60 تومن درآمدشه،. اما هرو که نمیخوریم، نهایت خرج خونه 5 تومن در ماهه، ب ...

دقیقا همینو میخاستم بگم

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
ماهی ده ملیون فخر فروشیه؟🥴🥴 الان خط فقر نه ملیونه

خط فقر رو ولش کن یه چرتی واسه خودشون میگن،من پارسال مهر که دانشگاه میرفتم و دلار زیر ده تومن بود استادمون میگفت خط فقر زیر نه میلیونه،الان با این قیمت دلار و تورم شما حداقل سه برابر اون نه میلیون رو زیر خط فقر حساب کن!!!!

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
دقیقا همینو میخاستم بگم

کسی که بازاریه باید یه جوری خرج کنه که از سرمایش کم نشه 

البته اگه به یه جایی برسی که مغازه و انبار پره جنس باشه و خیلی روی روال باشی،. آره اونجا هر چی از مغازه بکشی به جایی برنمیخوره

بچه ها بیاید بگید دقیقا من کجای خط فقرم فقط راستشو بگید . خونه داریم ماشین داریم حقوق ماهی 5 تومن . طلا هم 200 گرم دارم . وسایل خونه رو هم تازه عوض کردم.  پس انداز هم فقط 7 ملیون تو کارت داریم . حالا بگین

2790
2778
2791
2779
2792