2777
2789
اره عزیزم به خدا انقد قسطامون سنگینه اگه مدیریت نکنم خیلی طول میکشه تا تموم شه الان با این همه قناعت ...

من اوایل کنار میومدم الان اصلا نمیتونم 

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز شما مرغ. گوشت و ماهی کیلو چند میخری؟؟ برنج کیسه ای چقدر میفته براتون؟؟. میوه چی مثلا پرت ...

هزینه کرایه خونه و خرید خونه تو شهرای بزرگ بیشتره خیلییییییییییییییییم بیشتره در حدی که هزینه اجاره ماهانه یه آپارتمان کوچولو ۵۰،۶۰ متری تو محله های پایین شهر بالای یک،یک و نیمه حالا دیگه درباره محله های آبرومند صحبت نمیکنم این قیمتیم که میگم درباره تهران نیست تهران اوضاع خرابتره در حالی که دایی من تو یه شهر کوچیک خونه ۲۰۰ متریشو ماهی ۵۰۰ تومن اجاره داده اگه اشتباه نکنم

اتفاقا پول گوشت و مرغم تو شهرای بزرگ بیشتره مادربزرگ من همدان زندگی میکنه ما هر چندوقت میریم گوشتمونو از اونجا میخریم چون خیلی کمتر میفته برامون

به امید خدا عزیزم موفق باشید♥️

ممنونم گلم ... کلی کیف کنین و به خودتون برسید ولی حتما یه کارت پس انداز داشته باشید مقداری از پولتونو بریزید اونجا و دست نزنین به هرحال اینده خبر نمیکنه و معلوم نیست چی بشه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اخه دلم میخواد یه کم پیشرفت کنیم.ما بچه نداریم.کلی دکتر لازمه که برم ولی اصلا نمیتونم بخاطر پولش😥

تو دیگا خیلی سرخوشی. من چندوقته برا خودمم جدا پس انداز میکنم

اراکیم اما خب هیچی نمیمونه با اینکه بچه هم نداریم نمیتونیم چیزی بخریم یا پس انذازی کنیم 

خدا وکیلی راست میگی یا شوخی میکنی 

پس پولاتونو چیکار میکنید که کم میارید 

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢
اول شما بگو با حقوق ماهی ۳ و نیم و ۳ تا بچه مدرسه ای چطور خونه ویلایی دو طبقه بزرگ خریدین؟😁

۱۸ سال پیش که باردار بودم یه طبقه خریدیم ۴۰ میلیون حدود ۲۷۰ متره بعد از ده سال با وام و مشقت فراوون دو طبقه کردیم که بعدشم با پول رهنش یه ماشین خریدم ۱۲۵۰۰😐

اگر حالا بود با این گرونی که آواره بودم حالا هم یه قرون پس انداز نداریم 

الحمدالله که خونه و ماشینو داریم

من اوایل کنار میومدم الان اصلا نمیتونم 

خیلی سخته مدام حساب و کتاب کنیا ولی خب به سختیش بعدا می ارزه 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
۱۸ سال پیش که باردار بودم یه طبقه خریدیم ۴۰ میلیون حدود ۲۷۰ متره بعد از ده سال با وام و مشقت فراوون ...

هجده سال پیش چهل ملیون خیلی پول بوده🥴🥴

ممنونم گلم ... کلی کیف کنین و به خودتون برسید ولی حتما یه کارت پس انداز داشته باشید مقداری از پولتون ...

دقیقا منم همینو میگم.بخدا مثلا دو سه ماه ماهی حدقل ۲تومن میریزم تو کارت جدا میگم پس انداز بشه میشه ۱۰ ۱۲تومن میبرش خرج ماشین و کارگراش میکنه🤦‍♀️

با این حقوق کم چطور تونستین زمین و خونه و ماشین بگیرین گلم ؟البتع فضولی نباشه

بالاتر توضیح دادم اینم اضافه کنم زمین رو هم که گفتم با پول رهن طبقه ی بالا خریدیم وگرنه که هیچوقت پس انداز نداشتیم و نداریم

2790
2778
2791
2779
2792