2777
2789

اینی که میگم واسه تهرانه شهرستان نمیدونم اوضاع چطوره .اگه خونه و ماشین داشته باشی میتونی زندگی متوسطی داشته باشی .نه لاکچری و اینکه هرچی خواستی بخری نه اینکه زندگی سختی داشته باشی که حسرت همه چی به دلت بمونه.ولی اگه خونه نداشته باشی ،نصفشو باید بدی اجاره ی خونه!و چندسال باید جمع کنی تا بشه یه خونه نقلی دو سه میلیاردی خرید؟پس وقتی کسی میگه ده تومن درامد داریم و عقبیم به خیلی چیزا بستگی داره محل زندکی سبک زندگی اینکه خونه دارن یا ندارن چرا فورا میایید کسایی که کمتر حقوق دارن رو مقایسه میکنید و نتیجه میخوایید بگیرید طرف ناشکره؟

والا من تو یه شهر بزرگ زندگی میکنم از نظر من خوبه میشه یه زندگی آروم ساخت به شرط اینکه قرض و قسط نداشته باشیم

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا صفحه سه بیشتر نخوندم.ولی برام جالبه استارتر با ده تومن کم میارین نمیگم گرونبی و تورم و اینا همه هست.اما واقعا دیگه یا بلف میزنی یا خرج کردن بلد نیستی.درامد همسر منم با اضافه کاریش ۱۰ تومنه گاهی کمتر.ماهی ۴ تا ۵ تومن پس انداز میکنیم.بهترین خوراک و موشاک و گردشم داریم.تازه شما خونه مال خودته و هزینه کرایه نمیدی

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
عقبید؟ پس ما چی بگیم که حقوق شوهرم ۲۷۰۰۰۰۰ تازه همین هم چهارماهه بهش ندادن آرزومه حقوق شوهرم  ...

اره واقعا ۱۰ تومن آرزوی خیلی هاس ...

"تسلیم وقتی آسان تر می شود که ماهیت زودگذر همه ی تجربه ها را درک کنید."💕✨

مامان من با ماهی دو تومن داره زندگی میکنه پس اون چی بگه . من همیشع تو رویاهام ماهی ده تومن دارم . دارم باهاش عشق و حال میکنم خخخخخ . در واقعیت نیست😭😭خوشباحالتون بابا

2790
2778
2791
2779
2792