2777
2789
عنوان

خدایا شکرت~~~~~~~~~

443 بازدید | 31 پست
١. امروز چهارمین سالگرد عقدمونه. ٢. شش روز دیگه پسرمون قراره به دنیا بیاد. ٣. بیشترین زمانی که از زندگیم از عشقم از خانواده ام از رابطه ام با خدا و از شرایط و موقعیت خودم از همه نظر راضی بودم و خدا رو شاکر، همین روز و همین ساعت و همین لحظه ست. ٤. راحت به دست نیاوردم اینارو، برای تک تک شون و برای رسیدن به این لحظه یه عالمه تلاش کردم و خودسازی. خواستم شما رو تو خوشحالی خودم شریک کنم به عنوان هم جنس های خودم که زن بودن سخت ترین کار دنیاست. و ازون مهم تر هدفم از ایجاد این تاپیک این بود که فک کردم به عنوان یه بنده ی راضی و شاکر و شاد، و یه مادر که بی صبرانه منتظر نوزادشه با زایمان طبیعی و دقیقه ها رو داره می شماره برای دیدنش، توی این ماه قشنگ عزیز، یه جورایی موظفم دعاهاتون رو به گوش خدا برسونم. البته فقط افتخار اینو داشته باشم که برای دیگران توی این حس و حال دعا کنم وگرنه که خودم هیچ قابل نیستم فقط شاید خدا به خاطر فرشته بندانگشتی توی دلم یه نگاهی به هممون کنه برای روز به روز بهتر شدن و بهتر بودن و بهتر ماندن..
چقدر حس خوبی به آدم می ده این حرفهات انشاءالله به سلامتی ، برای همه اونایی که دوست دارن ، نی نی داشته باشند ،دعا کن اینجا خیلی ها هستند که منتظر چنین لحظه ای هستند. پیشاپیش مبارک باشه عزیزم
مامانی منتظر اومدن شما بود، آخه خیلی وقته که هی خواب می دید که دو تا نی نی داره ، حالا خوابش تعبیر شده - خوش اومدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم سالگرد ازدواج مبارکتون باشه هم پیشاپیش به دنیا اومدن کوچولوی نازت امیدوارم هر روزت بهتر از دیروز باشه
یاسمین عزیزم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014042810405911900 [smiley]s/sm_29.gif[/smiley] وبلاگ یاسمین www.yekfereshteh.persianblog.ir
چه حس خوبی واقعا تو این ثانیه ها برای همه حاجت مندا دعا کن منم دعا کن همه چیز به خیر و خوشی و سلامتی پیش بره ان شاء الله ان شاء الله نی نیت بسلامتی و خوشی بیاد بغلت میگن موقع زایمان زن باردار دعا کنه برآوردست.منو از دعای خیرت فراموش نکنی
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من اصلا این تاپیک رو زدم که اسامی کسانی رو که میان به لیست دعاهام موقع زایمان اضافه کنم. با تمام وجود و از ته دل و با کلی انرژی مثبت از خدا خواهم خواست. انشاله مستجاب بشه. بچه ها لطف دارید.. اسم همتونو رو کاغذ و توی دلم ثبت کردم..
عزیزم سالگرد عقدتون مبارک ایشالا که سالهای سال زندگی شیرینی داشته باشی و خدا بچه نازتو سالم بذاره تو بغلت من واقعا بخاطر این حس خوبت خوشحال شدم ایشالا دلت همیشه شاد لبت خندون سفره ات پربرکت و سلامت باشی منو هم دعا کن مبارک باشه و پیشاپیش قدم نورسیده هم مبارک عزیزم
اللهم عجل لولیک الفرج.... آمین وصیت کرده ام بعد از مرگم همراه من دو تا فنجان چای هم دفن کنند!! شاید صحبت های من با خدا به درازا کشید... بهرحال دلخوریها کم نیست از بندگانش... همانهایی که بی اجازه وارد شدند بی مقدمه شکستند و بی خداحافظی رفتند!