2777
2789
عنوان

خدایا شکرت~~~~~~~~~

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همسرم وپسرم عزیزم دعا کن همیشه شاد باشی
خدای خوبم یه پسره سالم و خوشگل دادی شکرت، یه دختره سالم و خوشگل هم ازت میخام، همه با هم با همسری با سلامت و طول عمر شاد زندگی کنیم، بگین امین دوستای خوبم، حاجت روا باشین
آخی نگار عزیزم دعا که حتما، چشم بانو همین الان داشتم یه چیزی از نادر ابراهیمی می خوندم: زندگی بدون روزهای بد نمی شود؛ روزهای اشک و درد و خشم و غم. اما روزهای بد، همچون برگ های پاییزی، باور کن که شتابان فرو می ریزند، و در زیر پاهای تو، اگر بخواهی، استخوان می شکنند، و درخت استوار و مقاوم برجای می ماند. عزیز من! برگ های پاییزی بی شک در تداوم بخشیدن به مفهوم درخت و مفهوم بخشیدن به تداوم درخت، سهمی از یادنرفتنی دارند.. (خطاب به همسرش)
از همتون ممنونم. ایشالا با این همه انرژی مثبت دو طرفه دعاهای هممون همین لحظه به گوش خدا برسه و اگه خیره استجابت بشه.. اسامی همه دوستای گلم واسه روز موعود توی قلبم ثبت شد..
تاینی جون ، بابت همه خوشبختی هایی که خدای مهربون بهت داده تبریک میگم، انشالله همیشه شاد باشی گلی. روزای خوبی رو برات آرزو میکنم. شما هم منو فراموش نکن.
خدایا … بفهمان که بی تو چه میشوم ولی نشانم نده ! خدایا … هم بفهمان و هم نشانم بده که با تو چه خواهم شد …
منم دعا کن روزای پر استرسی دارم هم بخاطر نزدیک شدن زایمانم هم بخاطر یه سری مشکلات دیگه تو زندگیم...شکرخدا ک سلامتی داریم فقط دعا کن تا مشکلاتمون هم حل بشه ب بهترین شکل ممکن مرسی دوستم
ماهان گلم 18مرداد 93 اومد بغلم و زندگیمو زیبا کرد....خدایاپسرمو از جمیع بدی ها و بلاها در امان نگه دار.