2777
2789

اومدیم😐

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رابطه ام با جاریم خوب بود خودش که میگفت مثل خواهرشم با من راجب خانواده شوهرم درد و دل میکرد منم همینطور تا اینکه فهمید من باردارم و میدونست شرایط منو و رفت به مادر شوهر و خواهر شوهرم بدون اینکه حرفای خودشو بزنه پیاز داغ و دروغ قاطی حرفای من کرد و به اونا تحویل داد..من زنگ زدم بهش زیر بار نرفت این حرفارو زده یهو یه حرف دروغ از جانب خانواده شوهرم بهم گفت که من داغون شدم

من یه برادر دارم که ۱۰ سال از من کوچیکتره و تمام جونمه متاسفانه مشکل ذهنی داره جاریم یو استفاده کرد و به من گفت که فلانی(خواهر شوهرم) میگه بچش مثله داداشش میشه بعد میشینه میگه تقصیر ما بوده که من هنوزم که ۲ روز از ماجرا میگذره داغ دلم آروم نشده و مطمئن شدم این حرف خود جاریم بوده چون چند وقت پیش هم بچش به من گفت داداشت مغز نداره معلومه خیلی برادر منو مسخره میکنن

من یه برادر دارم که ۱۰ سال از من کوچیکتره و تمام جونمه متاسفانه مشکل ذهنی داره جاریم یو استفاده کرد ...

هزاران بار گفتیم با جازی رفیق نشین حرفاتون بهش نگین کوگوش شنوا

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد