2777
2789
عزیزم الان ناراحتی برات سمه بفکر کوچولوت باش برادرت هم خدایی داره اگه جاریت این حرفو زده باشه مطمنم ...

امیدوارم عزیز دلم چون دلم خیلی شکست که برادر مظلوم‌منو مسخره کردن آتیش گرفتم به گسی که این همه خوبی کردم بخواد این حرفو بزنه فقط سپردمش به سید الشهدا دشمنی هم که با بچم داره رو سپردم به علی اصغر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو پستای قبلیم ببینید متوجه میشین من لکه بینی پیدا کرده بودم که اونم میدونست بازم اما اینکاراشو کرد‌ ...

یه برنامه ظبط صدا نصب کن رو گوشیت هر وقت حرف اضافه زد یا این جوری دو بهم زنی کرد .واقعیت رو به خوانواده همسرت بگی .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
زنگ بزن به خواهر شوهرت گله کن چرا این حروف رو بهم زدین 

زنگ زدم از اون فهمیدم که حرف دهن جاریمه آخه خواهر شوهرم بچه ی خودشم همین مشکلو داره هر کثافتی باشه میدونم بچه های مریضو مسخره نمیکنه

من مجردم نه شوهر دارم نه جاری ولی اولین چیزی که از نی نی سایت یاد گرفتم درددل نکردن با جاری بود

افرین تو زندگیت اول خودت مهم باشه وبعد همسرت .همین فرمون رو هم برو جلو .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .

من جاریم اوایل عقدم با پدر شوهرم اینا دعواش شد بعد پیام درد ودل برام فرستاد آخرشم نوشته بود خوشحالم که حالا کسی دارم باهاش حرف بزنم همه وپیامش بدگویی خانواده شوهر بود من اصلا جواب پیامش ندادم وپاک کردم دیگه نه هیچ وقت اون زنگ زد وپیام داد نه من الانم خونمون روبه روهم شیش ماه یه بار شاید خونه هم بریم یا خونه مادرشوهرم هم ببینیم بهد ازونم فهمیدم خیلی دروغ گو ودرو وخدارو شکر کردم در اون لحظه عقلم کار کرد ویه عمر خودم بدبخت نکردم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
یه برنامه ظبط صدا نصب کن رو گوشیت هر وقت حرف اضافه زد یا این جوری دو بهم زنی کرد .واقعیت رو به خوانو ...

الان دیگه از همه جا خودم بلاکش کردم هر روز زنگ میزد اعصابمو بهم میریخت

من اولیل لزدواج زیاد باخواهر شوهرم حرف میزدم ... زبونش خیلی تیزه .. اوایل خیلی ب خودم تیکه مینداخت جوابشو نمیدادم ... کلن آدمی نیستم دنبال شر باشم میخواستم خیر سرم بحثو کش ندم، شوهرم کلی نصیحتم کرده بودک با خونوادش خوب باشم ... چنبار حرفایی میزد ک قشنگ دل آدمو میشکنه ... بعد ی مدت دیدم خیلی داره پر رو میشه و داره ب اعضای خونوادمم توهین میکنه منم با اینکه خیلی ولسم سخت بود شروع کردم ضایش میکردم ... انقد ادامه دادم تا جایی ک منو می دید هول می شد و صداش میلرزید ...ی جوری بود ک از خودم بدم میومد ... میگفتم تو کی انقد بدجنس بودی ... اما چاره نداشتم ... الان دیگه خیلی بیشتر احتراممو داره... منم زیاد کاری ب کارش ندارم

من جاریم اوایل عقدم با پدر شوهرم اینا دعواش شد بعد پیام درد ودل برام فرستاد آخرشم نوشته بود خوشحالم ...

چجوری جوابشو ندادی ؟ رابطتون خوب نبود؟

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

من مجردم نه شوهر دارم نه جاری ولی اولین چیزی که از نی نی سایت یاد گرفتم درددل نکردن با جاری بود

خوشبخت میشی عزیزم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
افرین تو زندگیت اول خودت مهم باشه وبعد همسرت .همین فرمون رو هم برو جلو .

مرسی مهربونم

من تو خانواده با سیاستی رشد نکردم . هیچی بلد نبودم

اینجا متوجه شدم چی به چیه