2777
2789

بخدا الان که دارم اینو براتون مینویسم تمام صورتم از اشک خیسه...چون من باردار شدم همه جا پر کرده بچه ی این به دنیا بیاد بچه ی منو میزارن کنار آخه این طفل معصوم الان چیکارتون کرده که عزمتونو جزم کردین با داستانا و اعصاب خوردیا بلایی سر بچم بیارین..بخدا کارم به اسپاسم عصبی و بیمارستان کشید دیروز

من یه برادر دارم که ۱۰ سال از من کوچیکتره و تمام جونمه متاسفانه مشکل ذهنی داره جاریم یو استفاده کرد ...

واقعا براش متاسفم .من فقط فهمیدم زندگی چرخ گردونه .خیلی باید مواظب زبان ورفتارمون باشیم .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک برسرجاریت .هیچ وقت بهش رو نده .هیچ وقتم باهاش دردو دل نکن .خواستم درو دل کنه گوشیت و روشن کن صداشو ضبط کن .

درمورد بچتم اصلا به خودت تلقین نکن انشالاباهوش ترین بچه رو دنیا میاری به خدا توکل کن .

بخدا الان که دارم اینو براتون مینویسم تمام صورتم از اشک خیسه...چون من باردار شدم همه جا پر کرده بچه ...

چون میگه بچه شما شاید جای بچشون رو بگیره وعزیزترباشه ازهمین میترسه

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
بخدا الان که دارم اینو براتون مینویسم تمام صورتم از اشک خیسه...چون من باردار شدم همه جا پر کرده بچه ...

به شدت بهت میگم که خودتو از تمام این تنشها دور کنی چون ممکنه مستقیما رو رشد جنینت تاثیر بزاره .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .

تو پستای قبلیم ببینید متوجه میشین من لکه بینی پیدا کرده بودم که اونم میدونست بازم اما اینکاراشو کرد‌.از طرفی هم انقدر با سیاسته که با وجود تمام بی احترامی ها و حرفاش بازم میتونه خانواده شوهرم و بازی بده و منو مقصر جلوه بده خدا شاهده من یک کلمه از حرفاشو به هیچکس نگفتم به خودش و بچش خیلی محبت کردم.چیکار کنم خانواده شوهرم اونو بشناسن و دست سر من و بچم بردارن..تروخدا راهنماییم کنین😔😔

عزیزم الان ناراحتی برات سمه بفکر کوچولوت باش برادرت هم خدایی داره اگه جاریت این حرفو زده باشه مطمنم تاوانشو میده چوب خدا صدانداره،نمیدونم چطوری میتونن به این راحتی دل بشکونن

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰