2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
چقد همتون خوبید و مهربون😍😍تک تکتون رو دوست دارم و بخاطر انرژیهای مثبتتون آگاه و ناخودآگاه ک وارد م ...

سلام عزیز دلم فدات بشم که انقدر به من لطف داری عزیزمن به حرف دیگران توجه نکن بخدا هر کس یه چیزی میگه من تا لا هیچ اقدامی برای بارداری نداشتم  اما چون یه سال از ازدواج گذشته و بچه به بغل نیستم شنیدم که تو کل فامیل دهن به دهن افتاره نگین نازاست این از فامیل بابام 

مادر شوهرمم که خالم باشه اسم بچه که میشنوه اه اهش به هوا میره که بچه نیار میخوای چیکل

ار فلانه اله بله من میدونم شوهرم بچه میخواد از ترس مامانش میگه فعلا نه 

پس هر جور زندگی کنی یه چیز میگن بیخیال همه تو فقط برای شوهرت زندگی کن  نمیشه که به ساز همه رقصید انشالهه خدا یه فندوق فسقلی بهت میده خوشحالت میکنه نه برای اینکه دهن بقیه بسته شده نه .... چون اون موقع ام چیزی واسه گفتن دارن 

اگه نمیده حتما حکمتی توش هست انشالله هر وقت که به صلاحته  میده خدا که با بندش قهر نمیکنه تک تک بنده هاشو دوست داره و نمیخواد عذاب کشیدنشو ببینه پس اگه خدا بخواد حتما میشه 😍💙

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام 😁نگین گفتی خینی یاد یچی افتادم دوران دبیرستان فحش میدادیم میگفتیم کینی 😂😐😑فکن 😑گزارشمو بدم ...

بده گل جان 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد همتون خوبید و مهربون😍😍تک تکتون رو دوست دارم و بخاطر انرژیهای مثبتتون آگاه و ناخودآگاه ک وارد م ...

مهربونم😍

انشالله مثل من بعد اون همه انتظار صاحب دوقلوبشی😍

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
ای جووونم قربونت برم من الهی فاطمه جون تو خودت ماهی و پر انرژی مثبت 💜💜💜💜😘😘😘 عزیزدلم واسه حرف ...

خدانکنه مهررربونم😘😘😘فدات بشم😍😍😍

من توکلم ب خداست اگه داد الهی شکر،، اگه هم نداد بازم الهی شکرر،،، مدتیه طعنه های اطرافیان زیاد شده منم اذیت میشم😔😔😔فدای تو ک ماهی❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿

[QUOTE=137681851]بده گل جان [/QUOTE 

گزارش#  صبحونه چون دیر بیدارشدم نخوردم ۳عدد خرما و ۱زردالو خوردم بجاش۸۶کالری 

ناهار یتیمچه۱۲ق نان سنگک۱کف دست۲۳۴کالری

میانوعده ۲عددبادام زمینی  ۷عددپسته  ۱گردو ۱عددموز ۳عددخرما۲۶۸کالری 

شام ۸ق کشک بادمجان نصف کف دست نان.۳ تکه ماهی سرخشده۵۱۸کالری 

چشمکای برنج و ته دیگو نادیده گرفتم امشب😂 

کالری مجازم ۱۲۰۰        کالری مصرفی ۱۱۰۸ 

۱۰۰تاشم میوه میخورم ورزشم نداشتم وقت نشد ۵ساعت فقط موم مینداختم و خودزنی میکردم از درد😑

انگیزه# از بهونه هات قویتر باش💪

خدایا شکرت

سلام عزیز دلم فدات بشم که انقدر به من لطف داری عزیزمن به حرف دیگران توجه نکن بخدا هر کس یه چیزی میگه ...

فدای تو بشم مهربووونم💕💕💕💕فندق فسقلیمو 😂😂الهی دورش😂😂😂

دقیقا درست میگی من همیشه برای خودم زندگی کردم حتی اجازه دخالت ب کسی هم ندادم و ذره ای تو زندگی کسی هیچوقت ن کنجکاوی کردم ن دخالت،، متاسفانه جدیدا آدا طعنه هاشون زیاد شده قلب منم میگیره،،، منو شوهرم خدا رو شکر در این مورد اتفاق نظر داریم، اگر شد شکر اگر هم نه حتما صلاحمونه💚💚

مرسی عزیزم ک اینقدر حرفات آرامش خاطر داره❤❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
مهربونم😍 انشالله مثل من بعد اون همه انتظار صاحب دوقلوبشی😍

عزیزمی😘😘😘

واااای الهی قربووووونشون بررررررررررم😍😍😍😍😍😍

خدا دوقلوهاتو برات حفظ کنه عزیزدلم ببوسشون از طرف من فدااااااااشوووووون😘😘😘😘😘😘😘

ای جاااااااااان خدایا منم دوقلووووووو میخاااااام😍😍😍😍😂😂😂😂😂😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿
خدانکنه مهررربونم😘😘😘فدات بشم😍😍😍 من توکلم ب خداست اگه داد الهی شکر،، اگه هم نداد بازم الهی شکر ...

تو تلاشتو بکن درمانت رو ادامه بده و توکلت بخدا باشه فاطمه جونم بهشون اهمیت نده سخته اما میشه که اهمیت ندی بسبارشون به خدا دلش شکستن اسونه اما تاوانش سخته خدا هیچ کاریو بی حساب نمیزاره همین که جوابشونو ندی بهترین کاره اونام وقتی جواب نگیرن بیشتر میسوزن  اخه مگه چند ساله که ازدواج کردی مگه ۳ سال نیست مگه هر کی رفت خونه بخت سال اول باید باردار شه چرا مردم انقدر کوته فکر شدن هر کی هر چی گفت یه لبخند بزن و بگو فعلا میخوام از زندگی دو نفرم لذت ببرم تازه ازدواج کردمو وقت زیاد دارم زمان هیتلر که نیس تو دو سال اول بچه بیاریم اخه 😟میدونم خودتم میخوای اما بقیه برات مهم نباشن بخدا بیخیال باشی به ارامش میرسی

سهیلا جون این فرمول نفهمیدم برام توضیح بده  گزارش# صبحانه چای 2لیوان خرما 2عدد پنیر 15گرم خ ...

مثل قبلا وزنت رو ضربدر 20 کردی و منهای 100؟

اگه اینجوریه فست رو تا500باید ببندی.

ولی اگه ضربدر20کردی ومنهای200 با فست700باید ببندی. یافست نگیری اصلا.

گزارشت خوب بود افرین.شام هم ی چیز سبک بخور فعلا.خلال رو بذار برای ناهارت.

تو همش ی بلایی سرت میاد هستی.چ خبرررره.

ی صدقه بده دختر

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
چه خوب که نون وبرنج نخوردی👌🏻👌🏻 عالی بود بعد از ماه رمضون کم کم ورزشاتم شروع کن❤

چشم الان نمیتونم ورزش کنم ولی حلقه 10دقیقه یا یه ربع میزنم البته هنوز بلد نیستم

تو سوپم بلغور گندم وجو خیلی کم خورده برنج ریختم برا همین دیگه نون نخورم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
[QUOTE=137681851]بده گل جان [/QUOTE  گزارش#  صبحونه چون دیر بیدارشدم نخوردم ۳عدد خرما ...

ممنون عزیز دل گزارشت عالی بود چه خوبه که انقدر ارادت قوی شده که لب به ته دیگ و برنج نزدی 😍😍😍😍😍😍

بله موم مینداختی به چه مناسبت 🤨🤨🤨😁😁😁😁😂😂😂😂پیشوازه یه شب؟

مثل قبلا وزنت رو ضربدر 20 کردی و منهای 100؟ اگه اینجوریه فست رو تا500باید ببندی. ولی اگه ضربدر20کر ...

اره بخدا سهیلا نمیدونم چمه بی بلا نمیمونم حتما یه چیزی باید بشه وگرنه روز من شب نمیشه

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
من ازینا دارم که سه کاره اس . پس فقط قسمت چربی سوزی شو انجام بدم فعلا؟  یه سوال دیگه هم دارم چ ...

اره گلم اول چربیسوزی و بعدش فرمدهی.

برای تثبیت:وزنت رو ضربدر30باید بکنی. نباید یه دفعه ای ازمثلا1200تای الان بری1700تای تثبیت رو بخوری.هفته ای100تاباید اضافه کنی ب کالری مجازت.ک برسی تثبیت.

احتمال اضافه شدن یک تا دو کیلو توی تثبیت طبیعیه. بهتره برای اطمینان دو کیلو کمتراز هدفت بشی.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
تو تلاشتو بکن درمانت رو ادامه بده و توکلت بخدا باشه فاطمه جونم بهشون اهمیت نده سخته اما میشه که اهمی ...

اول از همه ممنونم نگین جونم از اینکه اینقدر عاقل فهمیده دلسوز و بادرایتی😘😘😘

سخته اما ممکنه من حرفم ب همه همین بوده حتی کسایی ک باعث رنجش خاطرم میشن رو رفت و آمد باهوشونو ب حداقل رسوندم، آرامش من و شوهرم و رضای خاطر خدا از همه چیز مهمتره،، ب قول معروف مردم پشت سر خدا هم حرف میزنن... 

من خوشحالم لذت میبرم و هدفهای مهمتری دارم تو این مدت کمک شوهرم کردم کتابشو ب چاپ رسونده هنوز ب دستمون نرسیده. اومد بهتون معرفیش میکنم

خودم هم مشغول کتاب کودک شدم هم نقاشیش هم داستانش از خودم و اینکار بهم انرژی میده از طرفی با شما گلهای مهربون هستم، میخوام بگم حرف مردم برام پشیزی ارزش نداره،، اما قدردان آدمای تاثیرگذار مثبت هستم

نعمتهای خدا زیاد و بیشماره و من شکرگذار اونام هستم

از طرفی شاید این انتظار شیرین من برای بچه بااعث قدردانی بیشتر از خدا باشه و بعدا بیشتر قدرشو بدونم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿