2777
2789
عنوان

لاغری تا عید ۱۴۰۲ 💪🏼 ( بامدادخمار)

399612 بازدید | 49824 پست

سلام با اراده ها برای شروع لطفا اول تاپیک توضیحات رو بخونید و اینجا رژیم رو ادامه میدیم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

🟢 به امید خدا چالش رو شروع میکنیم🟢 

لطفا حتما قبل از ورود تاپیک توضیحات رو بخونید 

اینجا قد و وزن و وزن هدفتون رو بزارید و سرگروهتون رو تگ کنید

ما لیاقت بهترین اندام و حس خوب رو داریم😍 

ما به هر چی اراده کنیم میرسیم 🥰

ما میتوانییییم 💪🏼 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

@مهدیه24  

@آسنات99  

@ashoojooni  

@دوباره،زندگی  

@مو_پریشون  

@tamana366     
@ژیناکورد تک نمیشی عزیزم 

@zahra_s   
@mondieu  

سلااااااام♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ممنون الهه جون💋💋💋💋💋💋💋💋

سلام خوشگلم خوش اومدی 😍♥️♥️♥️♥️♥️♥️

سلام صبحتون بخیر وشادی 😍 @مهدیه24   سرگروه عزیزم وزن اولیه 68  قد 165 وزن هدف نهای ...

سلام عزیزم خوش اومدی ♥️

سلام بچه ها 

استارتر منم میتونم بیام ؟

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا