2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826540 بازدید | 290067 پست
احتمالا به خاطر استرس زیادت هس🌸

هیچ کس مثل من بیخیال نیس سمی 😅

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

@سمیه1396   سلام عصربخیر🌷💚

گزارش#  ‍ ۲/۳۱به امیدخدا👇💚

سحری:شیر.نصف موز.سالاد۱۰گ سس فرانسوی۱۹۵

افطار:نان سنگک۳۰گ.پنیر.گردوشیردارچین.۲۰گ خرما۲۷۷

میانوعده.موز.توت فرنگی.آلوچه۱۹۹

شام.کوکوسبزی+کاهو۲۰۰

میانوعده:۲۰گ بادام زمینی۱۲۰

کالری مجاز۱۰۲۰🌷کالری مصرفی۹۹۲🌷آب ۸لیوان

چالش حذف قند💚چالش درزانشست💚

ورزش.۱۵دقیقه حلقه.چالش شکم.۱۰۰پروانه.۱۰۰طناب🌼🌼

انگیزه# میخوام وقتی میرم خریدکلمه سایزشمانداریم رودیگه نشنوم😅😅😅

خودمو# ن رودوست داشته باشیم.موهای حالت دارمودوست دارم خدایاشکرت که کچل نیستم😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تگ ها خراب شدن. نمیدونم چ کردن با تعمیرات. سعی کن حتما ابی بشه.اگه نشد یه پستمو ریپ کن. اتفاقی دیدم ...

اره عزیزم مرسی باشه از فردا ریپ میکنم اگه تک نشدی.واقعا خسته نباشی انشالله همیشه تنت سالم باشه 

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
هیچ کس مثل من بیخیال نیس سمی 😅

پس هیچیت نیسسس بشین سر‌جات😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     سلام عصربخیر🌷💚 گزارش#   ‍ ۲/۳۱به امیدخدا👇💚 سحری:شیر.نصف مو ...

سلام گلم🌸

عالییی بود..👌👌👌

مثلا اونقدر لاغر بشیم که از لاغری بهمون بگن واای سایزتوو نداریم.. اینش حال میدااااا😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

ورزش روز فرمدهی باتسن 

من خودمو دوس دارم چون با کمک شماها تونستم اردامو قوی کنم و به اندام دلخواه برسم😊💪

جمله تاثیرگذارم هم که همتون میدونید چیه👈..خدایاشکرت🤲 ..

@سمیه1396

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

گزارش_سرگروه#  

💙💙💙💙تاریخ ۱۳۹۹.۲.۳۱💙💙💙💙

🍯صبحانه :۱۵۰ گرم شیر کم چرب 🥛+۱۵ گرم خرما ۱۱۰ کالری

🍱میان وعده : ۶ گرم گردو ۴۰ کالری 

🍽ناهار: ۱۰۰ گرم لوبیا پلو +۲۲۰ گرم سالاد شیرازی 🥗270 کالری

🍱میان وعده :۱۰ گرم بادام زمینی نمکی 🥜+۱۵ گرم خرما و چای ☕۱۰۲ کالری 

🍗شام :۱۶۰ گرم جوجه +۷۰ گرم گوجه کبابی 🍅۳۸۰ کالری 

🍱میان وعده : ۱۰۰گرم ملون 🍈+۵۰ گرم موز🍌+۱۵ گرم خرما و ۱۵۰ گرم شیر 🥛۱۹۲ کالری 

جمع کالری ۱۰۸۸

مجاز ۱۱۰۰

ورزش :من یک خینی هستم ☹☹☹

اب💦۸ لیوان 

چالش حذف قند 😁

چالش درازنشست 🤨🙄😥😟😭☹

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوست دارم چون همیشه کارهایی رو به سر انجام میرسونم که بقیه فکر نمیکنن بتونم 😊

انگیزه# زندگی به تلاش های ما پاسخ میدهد نه به بهانه های ما 😍

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش_سرگروه#   💙💙💙💙تاریخ ۱۳۹۹.۲.۳۱💙💙💙💙 🍯صبحانه :۱۵۰ گرم شیر کم چرب 🥛+۱۵ گرم خرما ...

@zahra1376  

ورزش روز فرمدهی باتسن  من خودمو دوس دارم چون با کمک شماها تونستم اردامو قوی کنم و به ...

ماشاالله عالیی ورزش‌کردی👏👏🌸🌸

روز سایز کشی داره نزدیک میشه😍

پس هیچیت نیسسس بشین سر‌جات😆😆😆😆

😁😁😁دچار افسردگی بعد از زلزله شدم ☹

دیشب رعد و برق میزد یه صدای وحشت ناک میداد میلادو بیدار کردم میگم زلزله زلزله بدووووووو پاشوووووو 🙄🙄🙄🙄 تا خود صبح عین بچه که مامانشو بغل کنه نزاشتم تکون بخوره از کنارم 🤨 بخدا مریض شدم 

😁😁😁دچار افسردگی بعد از زلزله شدم ☹ دیشب رعد و برق میزد یه صدای وحشت ناک میداد میلادو بیدار کردم ...

پس از ترسیدگی شدید هس...  😅

ترسه تو بدنت مونده😟

@pari95   عزیزم چالش برای بزرگ شدن سینه چی پیشنهاد میدی؟😚 با همون دمبل هایی که قراره توی ...

عزیزم دمبل فقط فرم دهی میکنه و بالا میکشه 

بزرگ شدن  از عطاری روغن خراطین بخر بمالی 

که البته سایز  سینه تقریبا ارثی هست 

اولش با بطری یک کیلوی کار کن 

بعدش دمبل میخوای بخری ۲ کیلویی بخر  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
گروه_زرد# 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 نکات مفید  روز فست👇👇👇 ✔بچه هایی که روزه نیستین بعد از ...

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
پس از ترسیدگی شدید هس...  😅 ترسه تو بدنت مونده😟

خیلی بد ترسیدم اخه تا یه ربع بعد زلزله رو ویبره بودم تا سه روزم تنها نمیموندم خونه صبحا با میلاد میرفتم خونه مامانش شب برمیگشتم گفتم تا کی اخه 😥خونمون زیرش خیابونه ماشین رد میشه فکر میکنم زلزله داره میاد 🙄☹🤨

@سمیه1396  

گزارش#  

سلام 

صبحانه .  نون پنیر+ خیار گوجه+ ارده شیره 

میان وعده سیب+پرتقال 

ناهار حبوبات پخته+سالاد 

میان وعده هندونه+طالبی+بادوم زمینی 

شام گوشت پخته +سیب زمینی+ماست 

میان وعده شیر+عسل 

متاسفانه امروز حذف قند مصنوعی خراب کردم. نبات خوردم سردیم شده بود 

آب✔

چالش ورزش✔

کالری مجاز ✔

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم