2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829415 بازدید | 290067 پست

ورزش کردن با اهل و عیال😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش_سرگروه#  

روز فست ۱۳۹۹.۲.۳۰

صبحانه : دوتا تخم مرغ ابپز بدون زرده (۸۵گرم )۱۳۷ کالری 

میان وعده :۱۴ گرم خرما ۳۷ کالری 

ناهار :۴۰۰ گرم سوپ جو ۱۲۰ کالری 

میان وعده : یه لیوان چای با دوتا خرما (۳۰ گرم ) 

۲۰ گرم لواش و ۵ گرم پنیر تبریز 

مویز ۱۵ دونه ۲ تا انجیر خشک ۲۸۶ کالری ( کل میان وعده ) 

شام ۱۰۰ گرم دست انبوه۳۶ کالری @بامدادخمار الهه جون اینو یا ملون همون طالبی باید زد ؟؟؟ دست انبوه نیس تو کالری شمار ها 

کالری مصرفی ۶۰۰ 

کالری مجاز ۷۰۰_۵۰۰

اب ۱۵ لیوان 

ورزش نیم ساعت پیاده روی  ۲۰ دقیقه هولاهوپ نیم ساعت رقص  دوتا چالش ران یه چالش شکم 

قند مصنوعی ✅

درازنشت ✅

@zahra1376  

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گزارش#  

@مامان_الیساهستم نمیتونم تگ کنم  @بامدادخمار   نمیتونم تگ کنم اخطار نگیرم

صبحانه=خرما(۲۰)

ناهار=گوشت کوبیده(۳۲۰)

شام=کوبیده(۲۷۰)

میان وعده =آب هویج (۸۰)

کالری مصرفی(۶۹۰)

کالری مجاز(۷۰۰)

چالش ۸ لیوان آب 

چالش درازو نشست

چالش حذف قند 

ورزش =پیاده روی نیم ساعت +چالش مانکن شو

#خودتو_دوست_داشته_باش‍ خودمو دوست دارم چون صبورم

چالش_انگیزه# میخوام ک همه بهم نگاه کنن حسودی  کنن بگن چه لاغر شدی مخصوصا خواهر شوهرم😁😁

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪

@سلام عزیزم .ص نیمرو دو کف دست نان تافتون

م و خرما .ن برنج ده ق و یه تیکه سینه مرغ و ماست یه کاسه

م و .سیب و زرد آلو سه عدد

ش آب‌دوغ خیار یه کاسه و نان لواش ۴کف دست نان 

.ورزش ۴۵۰۰گام .ورزش شکم . ورزش پایین تنه

چالش انگیزشی. هیچ سلاحی مرگبارتر از اراده نیست ،😗😎😎

.من کمر باریکی دارم و خیلی دوست دارم چون لاغر تر بشم بیشتر تو چشم میاد 🤩🤓🤓

@سلام عزیزم .ص نیمرو دو کف دست نان تافتون م و خرما .ن برنج ده ق و یه تیکه سینه مرغ و ماست یه کاسه ...

چقدر کربو خوردی دختر. کالری مجاز و مصرفی؟؟ روز سوم شوک بودی؟؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

سلام گلم

@سمیه1396  

تایه ساعت دیگه میام گزارش میدم 

فعلا گرفتارم

اخطارندی یه وقتی😑

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
گزارش#   @مامان_الیساهستم نمیتونم تگ کنم   @بامدادخمار     نمیتونم تگ ...

عزیزم تگ شدم. 

گزارشت عالی بود گلم.افرین👏👏👏.

چشم خواهرشوهرتم دربیاد انقد لاغر شو. 😁😁😁.خودش چاقه؟؟(حالا من خواهرشوهر ندارم ولی خودم خواهر شوهرم😂😂😂)

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
عزیزم تگ شدم.  گزارشت عالی بود گلم.افرین👏👏👏. چشم خواهرشوهرتم دربیاد انقد لاغر شو. 😁😁😁.خ ...

خداروشکر ...مرسی قربونت....اره میره پیش دکتر رژیم منو هم قبول نداره

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪

چالش_دوست_داشتن#  

دستهایم را دوست دارم .خیلی مهربان است برایم چای میریزد .اجازه میدهد چانه ام را رویش بگذارم و کنار پنجره به بارش باران نگاه کنم . اشک هایم را نرم از صورتم پاک میکند .فنجان چای را برایم نگه میدارد تا جرعه جرعه آن را بنوشم

فکرهای آزار دهنده ام را برایم در دفترم مینویسد تا ذهنم سبک شود .انگشتهای پاهایم را وقتی از دویدنهای بسیار زوق زوق میکند برایم میمالد .کمی که خسته میشود روی پایم آرام چون گربه ی ملوسی استراحت میکند .میدانم مرا دوست دارد .

وقتی سردم میشود پتو را آرام رویم میکشد .بالش را زیر سرم مرتب میکند تا راحت تر بخوابم .کتابی را که میخوانم برایم آرام ورق میزند. .خاک گلدانهایم را عوض میکند .اتاقم را مرتب میکند با مهارت لباسهایم را تا میکند ودر کشوها میگذارد. برایم غذا میپزد وظرفها را میشوید.

شبها کنار صورتم روی بالش دراز میکشد تا احساس تنهایی نکنم.

صبحها زنگ ساعت را خاموش میکند .

بدون اینکه از چشمهایم کمک بگیرد تا کمی بیشتر

بخوابم وقتی بیدار میشوم پرده را کنار میزند تا نور خورشید را حس کنم .

خوشحالم که دستهایم را دارم بدون دستهایم خیلی احساس تنهایی میکردم

انگیزه#  

یادمه عاشق لباش بلند ساحلی بودم و من چاق بودم واون لباسا تن مانکن انقدر باظرافت 😢😢هیچوقت سمت اون لباسا نرفتم که حتی یه تن بزنم ببینم بهم میاد یا نه 😢میدونستم این لباسا با یه شکم گنده و پهلوهای وارفته و از بغل آویزون اصلا هم قشنگ نیست😡😡بلکه زجر آور بود خودمو ببینم تو اون حالت تو اون لباسای رنگ رنگی  ،شد یه حسرت واسه من 😢😢ولی من این حسرت رو تبدیل به انگیزه کردم انقدر ادامه دادم دادم که دقیقا چند روز پیش رفتم جلوی یه مغازه که از این لباسای جینگولی میفروشن رفتم گفتم یه لباس بلند ساحلی سایز من میدید ترجیحا تن خور عالی و کاربنی رنگ ،فروشنده در اومد گفت هیکل که خوب باشه همه چی به تن آدم میاد😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍من از شنیدن این حرف ذوق مرگ شدم کوچکترین سایزشو بهم داد پوشیدم من به هدفام قول رسیدن داده بودم 💪💪💪الان رسیدم ،تو مهمونی دوسه شب پیش لباسمو پوشیدم همه گفتن هستی ماشالله خیلی بهت میاد انگار برای تو دوختن😍😍😍

خدایا شکرت که همه چیز همون شد که میخام

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
عزیزم ۷۰ تا زدی بالا فردا حتما کمش کن از کالریت

سلام شب بخیر نگین جان
@donyay_kochak    ‍
گزارش#
(رژیم شیردهی: وزن ۷۰ کیلو)
کالری مجاز ۱۲۰۰ و کالری مصرفی ۱۰۵۰

صبحانه: نان ✋+پنیر + چای+ خرما           ۲۰۰ کالری
میان وعده:  سیب+ خرما                          ۱۵۰ کالری
ناهار: جوجه کباب + کباب برگ+ دوغ         ۵۰۰ کالری
نصف لیوان ماست رژیم شیردهی
میان وعده: چای+ خرما+ میوه                  ۲۰۰ کالری
۱ لیوان شیر کم چرب رژیم شیردهی
شام: نگین جان دیروز کالریم بالا زده بود امروز کمتر بستم جبران دیروز بشه                                          

چالش حذف قند مصنوعی ✔
چالش دراز نشست  ✔
چالش مصرف آب: ۸ لیوان
کالری سوزیده: حلقه، پیاده روی، فرم دهی پایین تنه

خودتو_دوست_داشته_باش# 
من خودم را دوست دارم چون من دختر بهارم و در اول روز از اولین ماه سال به دنیا اومدم

چالش_انگیزه#

از اردیبهشت ۹۶ که وزنم به ۹۸/۵ رسید و از ۸ سال چاقی تدریجی و پوشیدن لباسای زشت خسته شده بودم و تصمیم گرفتم لاغر بشم حتی بارداری و به دنیا اومدن دخترم هم من رو از هدفم دور نکرد 💙💙💙💙💙

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
چقدر کربو خوردی دختر. کالری مجاز و مصرفی؟؟ روز سوم شوک بودی؟؟

اره عزیزم روز سوم بودم مجاز ۱۲۰۰مصرفی ۱۱۵۶مهمونی بودم ظهر نشد بعد شیرین جون خیلی ریزش مو گرفتم قرص زینک میخورم فایده ندارد به خاطر همین مصرف برنجمو یه کم زیاد کردم 

عزیزم صبحانه ات خوب نیس برنج اصلا تو وعده صبحانه نخور جمله انگیزشیم از این به بعد بنویس🌼

نه آخه اون انگار همون سحری بود

عزیزم تگ نمیشی چرا 🙁🙁 کلللی امتحان کردم

محبورم اینطوری گزارش بدم

گزارش#  

سحری:برنج+گوشت+گوجه=۲۱۰

افطاری=نان بربری+پنیر+سبزی+سوپ=۳۴۵

میان وعدن شام=یک لیوان شیر و یک عدد خرما=۱۳۴

کالری کل=۶۸۹

آب=۴ لیوان

ورزش هم رقص حدود نیم ساعت

خدایا شکرت بخاطر سلامتیم

من قدرتی دارم که باهاش خواسته هامو به دست میارم

یه سوال گلم

چالش حذف قند تموم شد؟

💛گروه زرد💛 تاریخ شروع:۹۹/۲/۱۲ ... وزن اولیه:۸۴ ... وزن هدف اول:۸۰ دوم:۷۵ سوم:۷۰ نهایی:۶۵ 💛 آرزو قول داده به آرزوهاش برسه 💛
گزارش_سرگروه#   روز فست ۱۳۹۹.۲.۳۰ صبحانه : دوتا تخم مرغ ابپز بدون زرده (۸۵گرم )۱۳۷ کالری&nbs ...

سلام خسته نباشيد،ببخشيد من يه سوال داشتم.شما با چه كالرى شمارى سوپ جو رو حساب كردى؟من با كرفس ٢٨٤ گرم سوپ جو را ١٩٨ كالرى برام حساب كرد.اين همه اختلاف دليلش چيه؟