2777
2789
عنوان

مادرشوهر👺👺👺👺👺

1027 بازدید | 66 پست

سلام. دیش رفتم خونه مادرشوهرم کارت عروسی خواهرمو بردم.

نه گذاشته نه برداشته اخم کرد رو به شوهرم گفت.واااا این چیه برامن آوردی نخیرمن نمیام. توام میخوای کجابری واجبه حالا بری. ماشینت خراب بشه. پدرشوهرمم از اونور زیر لب هی به برادر شوهرم میگف. نگاه زنه ازبس تو جاده تینو میکشه میبره پسرمن باید پول تعمیر ماشین بده.

بخدا من فقط یه خواهر دارم .حتی بخاطر وضعیتم و حرف اینا جهاز برونشم نرفتم چون راه خونش دوره گرمساره. 

اما یهو اینو که گف اینقد دلم شکست منم گفتم مامان یعنی عروسی یدونه خواهرم نرم. گف نه نرو چی میشه که.

باورتون میشه اینقد سرخ شدم سرخ شدم تا وسط شب فشارم بالا بود هی پاهامو دست و صورتمو میشستم آب میخوردم. حالت تهوعم برگشته بود. 

جای من بودید چیکار میکردید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم اخم میکردم

بعد با ارامش به شوهرم میفهموندم که فقط به اون ربط داره

بعد به شوهرم تلقین میکردم که اونجا جضورش به عنوان تک داماد واجبه و خیلی بهش خوش خواهد گذشت

در مرحله اخرم میرفتم و از لج زنه ۴ روزم بیشتر میموندم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
حالا خودش عروسی خواهرش میشد میتونس نره!!!!!

جالب برام اینجاس اونوقت به شوهرم میگه بیا منو ببر تبریز چی میشه که زنت تو ماشین میشینه خب.بعد میگه بیا بریم خونه همسایه های دورشون که اصن من نمیشناسم.باورتون میشه عید خونه پدر مادر من نمیرن .بیچاره پدر منم که میاد خونشون درو وا نمیکنن یا میگن ما جایی بودبم ختم بودیم طالقان بودیم. من جلو پدرم آب میشم و دلم برای پدر مظلومم میسوزه. فقط خدا لعنتشون کنه