2777
2789
عنوان

مادرشوهر👺👺👺👺👺

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 66 پست
چند سال پیش خانواده همسرم اومدن خونه ما  پدر و مادرم برای احترام اومدن دیدنشون  سال بعد ...

افرین به رفتار عاقلانه ت .. 

والله آدم باید مثل خودشون رفتار کنند تا دستشون بیاد .. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاتر اصلا تو کتم نمیره رفتار ادمها انعکاس رفتار خود ماس ببین چطوری برخورد کردی. که باهات اینطوری ر ...

عزیز بخدا گفتم عیب نداره خدا اون بالاس می بینه .عیب نداره عیب نداره اما حالا همش گریه غصه از روز ازدواجم گریه میکنم تا الان شوهرم گف خوشبختت میکنم اما خوشبختی اینه. بخدا من حانواده آبرو داری دارم پدر مادر مظلومی دارم نمیدونید کههه دلم برای پدر مادرم میسوزه. ای خداااااااااا کجایی.بخدا اینقد گریه کردم از بچه ی تو شکمم شرمندم ای کاش حامله نمیشدم وقتی خودم خوشبخت نیستم. من محض رضای خدا جوابشونو نمیدم احترامشون مزکنم اما آدم چقد میتونه پست و حیوون صفت باشه هر بلایی که فک کنید سرم آوردن . بهم تهمت زدن گریه پدر مادرمو درآوردن . بهم گعتن خودش چیه بچش چی باشه. پس این خداااا کو کجاس که جواب بده به اینا کووووووووووشییز خدایا . چرا صدای یه مادر حامله رو نمیشوی

خخخخخخخخخ از صبر استارتر لجم گرفت

اینقد حرف نزدم زدم تو خودم تا الان رفت بهشون گف. مادرشم طبق معمول خودسو زده به موش مردگی که من چی گفتم چیزی نگفتم بخداااا منظورم این نبود پسرم. حالا با من قهره. میخوام بگم نیاد عروسی خواهرم. خودم برم با پدر مادرم

عزیز بخدا گفتم عیب نداره خدا اون بالاس می بینه .عیب نداره عیب نداره اما حالا همش گریه غصه از روز ازد ...

اشتباه میکنی دیگه جواب بده تو وظیفه ات هست به پدر و مادر خودت احترام بزاری خدا نگفته به چدر شوهر مادر شوهر احترام بزبزاریالبته منظورم جواب دادن هست که تو فقط به پدر و مادر خودت نباید جواب بدی از این به بعد قوی باش از بس ساده بودی از خدا هم بپرسی میگه تقصیر خودته

عه سوهرت رفت چی گفت بهشون

گفته زشت بود مادر اون حرفت عروسی خواهر خودمم بشه زنم برگرده تو روم بگه نرو عروسی خواهرت خوبه؟!مادر شوهرم طبق معمول خودشو زد به موش مردگی . 

ولی میدونم چون شوهرم گف بهش الان کینه کرده خالی کنه زهرشو بهم حالا ببین😭