2777
2789
عنوان

مادرشوهر👺👺👺👺👺

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 66 پست

استارتر من مامانم میخواد بره خونه مادرشوهرم با اینکه احترام میزارن ولی باز نمیزارم چون یبار خواهرشوهرم سرد برخورد کرده.من خیلی مغرورم کسی به خانوادم حتیییی درجه دو بی احترامی کنه دورشو خط میکشم

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موافقم من پارسال خانوادم رفتم عید دیدنی خونه همسرم اینا اونا بازدید نیومدن..گفتم بهشون دیگه حق ندا ...

چند سال پیش خانواده همسرم اومدن خونه ما 

پدر و مادرم برای احترام اومدن دیدنشون 

سال بعد که اومدن خونه ما همه جا رفتن سر زدن غیر از پدر و مادر من .. منم دیگه اجازه ندادم خانوادم بیان دیدنشون 

به همسرم هم اعتراض کردم 

همسرم هم رفته بود بهشون گفته بود 

بعد زنگ زدن عذرخواهی که ما یادمون رفت بریم دیدن خانواده شما 

ولی دیگگه اون بار اخر شد تا بفهمن احترام میبینی احترام باید بزاری

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

توام بگو مگه چی میشه حرف نزنی مگه چی میشه حسودی نکنی مگه چی میسه نظر ندی بعدم شوهرت اومد اومد نیامد خودت برو قسنگ ۲هفته ام بمون وحااشو ببر ولی با شوهرت بری بهتره ۳تا آیت الکرسی یا به آب بخون یا به شربت بخون بده به شوعرت بخوره محاله رو حرف تو حرف برنه 

چقدر بد😔

راه پس و پیش برام نمونده

خیلی پشیمونم از ازدواجم

با اینکه شوهرم دوسم داره

قبلا فک میکردم بعضی زنا توهم دارن میگن خانواده شوهر حسودن، ولی واقعیت داره😰

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

ول کن،حتــــــــما بری هاااا،حتما حتما برو..لباس شیک هم بپوش،همش وسط باش😄😄😄نری بعدا حسرتشو میخوری

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

بهش میگی مامان....من ایقد مادر شوهرم مهربونه که حد نداره ولی بهش نمیگم مامان...خودت پر روش کردی...با نرمی شوهرتو راضی کن..حتما برو

خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.

استاتر اصلا تو کتم نمیره رفتار ادمها انعکاس رفتار خود ماس ببین چطوری برخورد کردی. که باهات اینطوری رفتار میکنن زیادی مظلوم بازی دراوردی حتما..فک کن ادم عروسی خواهرش نره ..ببین توقعشون رو چقدر بردی بالا یه جیغ محکم جیزدی درو میکوبیدی میگفتی نمیدونستم برای رفتن به عروسی خواهرم باید عوارضی بدم به شما لطفا دخالت نکن

واییی این حجم از نامردی از یه نفر بعیده .واقعا درک نداره که خواهرته .چقدررررررر خودخواه هستش . واییی خدا توان  بده بهت بتونی با این شخص کنار بیای .چه مادری .یعنی احساس نداره .

ببخشید ولی خیلی مادر شوهر.......... داری واقعا متاسفم و برات دعا میکنم بتونی از دستشون خلاصی پیدا کنی عروسیه خواهرتم شده سنگ از اسمون بباره برو تا بفهمن که توهم یه حق هایی داری تو زندگیت