2777
2789
عنوان

مادرشوهر👺👺👺👺👺

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 66 پست

چرا ب همچی مادر شوهری احترام گذاشتید و کارت دادید وای عروسی خواهر از ی هفته جلوتر باید بری اینا دیگه کی هستن با این عقیدشون محل نزار بگو تو عروسی فامیلات نرو مگه چی میشه 

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان هم برو 

کلی هم خوش بگذرون 

به خانوادت هم بگو جایی که بهشون احترام نمیزارن نرن 

یعنی چی که پدرت میره عید دیدنی در و باز نمیکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

دیگه نزار پدرت بهشون محل بده

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

خدا هر جا مادرشوهر فتنه گر حسود خبیثِ لعنت کنه

بلند بگو آمین

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

الان هم برو  کلی هم خوش بگذرون  به خانوادت هم بگو جایی که بهشون احترام نمیزارن نرن  ...

موافقم

من پارسال خانوادم رفتم عید دیدنی خونه همسرم اینا

اونا بازدید نیومدن..گفتم بهشون دیگه حق ندارین برین

البته خانوادم با آغوش باز از این حرفم استقبال کردن   

عزیزم همینجوری ساکت باشی وتو خودت بریزی اون  روش بیشتر میشه...نه دعوا کن نه بی احترامی ،ولی یه جوری بالبخند جوابشو بده و دمشو بچین که ازصدتا فحش بدتر باشه براش .چندبارکه اینجوری دهنشو ببندی ،خودش یادمیگیره دهنشوببنده...ولی اول ازهمه روشوهرت کار کن که پشتت باشه

آنکه راخوبی کنیم هاری نگیردآرزوست...

میگفتی واجب!؟ این چه سوالیه معلومه که واجبه 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
باورم نميشه هنوزم بعضي خانواده با عروس اينطوري رفتار ميكنن.مگه قرون وسطي زندگي ميكنيم😒

اگه خانواده شوهر منو ببینی چی میگی

همه بی سواد

همه مرم رو قضاوت میکنن

طعنه میزنن

دل میشکنن

و...

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت