2789
عنوان

پنج ماهه عروسی کردم شوهرم میگه جدا شیم

246061 بازدید | 701 پست

خیلی بد دعوامون شد گفت تو از خانواده من بدت میاد

میخوای منو ازشون دور کنی

(چون من گفته بودم دوس ندارم تنها بری جایی چون منم نمیرم توام نرو من حتی خونه مامانمم تو این چندماه تنها نرفتم)ولی دیروز از سرکار دراومده بود رفته بود خونه مامانش اینا به منم نگفته بود یهو گفت شوک شدم خیلی عصبانی شدم گفتم از این به بعد کلا تنها برو

گفت نه تو خستم کردی دیگه ما آبمون تو ی جوب نمیره

من شاید دلم بخواد هرروز برم خونه مامان بابام شبم بمونم مشکل داری؟

چهارماهه میخوام برم از ترس اینکه تو ناراحت شی نمیرم دیگه بسه شورش دراومده

بریم راهمونو جدا کنیم😔😔

گفت زنگ زدم به مامانت بریم حرف بزنیم

گفتم تو اشتباه کردی میخوای مشکل منو با خانوادم حل کنی

مشکل ما به خودمون ربط داره فقط

گفت الان یا حلش کن یا میریم طلاق میگیریم تموم میشه

نگین فلانی بهمانی آخرین باری که تنها رفت خونه مامانش وقتی برگشت ۵ روز دعوا کردیم ۵ روز فقط گریه میکردم

مغزم نمیتونه قبول کنه تنها بره اونارو بیشتر از من دوس داره من اصلا براش مهم نیستم

بگید چیکار کنم توروخدا😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم با زندگی خودت لج نکن

سالیان سال بچه ی اون خونه بوده،یعنی چی که تنها نرو

اگه همچین چیزی ام میخوای باید بزاری زمان درستش کنه

الان به اندازه کافی روی همه فشار هست،شما با بحثای الکی فشارو روی خودتون بیشتر نکن

فرزند ایران و جان فدای میهن🥀🖤

چه اخلاق بدی داری حتما برو مشاور

مردها از محدودیت متنفر هستند

رفیق بازی و دنبال کار خلاف که نرفته رفته دیدن پدر و مادرش

آدمها دوست دارند گاهی تنها باشند

چکارش داری چسبیدی بهش

درخواست نده بیشعور🙏

تو عقد هم به حرف مادرش گوش میداد؟چقدر دوره اشناییتون بود؟چقدر پیش مشاور رفتین؟مادرش تو خونه حرف اولو میزنه؟اخلاقش چجوریه؟کاش اینارو بگی امیدوارم بتونم راهنمایی کنم چون شرایطتت یه جورایی شبیه منه

وا عزیزم چیکارش داری تو بگو بهش منم ببر بنظرم اشتباه میکنی اونو از خودت میرنجونی بنده خدا چجوری پیش خانواده اش نره عوض ک پشتش باشی بگی منم میام بنظرم ازدواجتون با ارزش تر از ایناست ک بخاطر یه دعوا بخاد تموم شه اصلا نزار اینطوری تموم شه درستش کن بگو پس هرموقع میری منم ببر راستش دلم براشون تنگ شده اینطوری بگو تو مگه هروز نمیخای خانواده اونو ببینی ک هفتهای یه بار بگو خب یه هفته خونه مامان تو بریم یه هفته خونه مامان من سر این موضوع های کوچیک الکی زندگی تونو خراب نکنین

🤐🤐

بنظرم اصلا اگه انقدر گیر نمیدادی خودشم انقدر حریص نمیشد به رفتن شاید اگه نمیگفتی ماهی یه بارم نمیرفت

والا بخدا زندانی نیست که خوبه بر عکس بود اون میگفت حق نداری تنها بری خونه مادر پدرت؟

چی بگم بنظرم یه مشاوره برید

از اول اشتباهشروع کردی

یعنی رک مستقیم نباید بهش میگفتی

مثلا میگفتی وااای دل منم واسه مامانت تنگ شده بود میگفتی باهم میرفتیم

یا میگفتی تنها میری واسه من بد میشه فکر میکنن من نمیخو ام برم خونه شون تنها میری

یا خودت چتدبار پیشقدم میشدی بری خونه شون یعنی پیشنهاد از طرف تو یه چیزی کیکی دستت میبردی

دختر جلو مردها رک مستقیم نباید حرفت رو بگی

با پنبه سر ببر