2777
2789
عنوان

شهریور

205 بازدید | 7 پست

سلام من متاسفانه واسه امتحانات خرداد نتونستم علومو ریاضیو بخونم و نمره قبولی کسب نکردم،و چند روز دیگه امتحان دارم بنظرتون کمکی میکنن بهم یا سوالات سخت نیست اگه تجربیاتی داشتید کمکم میکنید؟(نهمم)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا اگه بخونی سخت نیست خرداد که سخت نبود دختر خالم میگفت برای شهریورم فک کنم اسون بگیرن که بچها قبول بشن چون هر کی شهریوری شده تو اون درس ضعیف هست پس اسون میگیرن

بشین بخون به امید کمک نباش :/ 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

نه کمک فکر‌نکنم بکنن بشین بخون

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

من تا حالا تجدید نشدم ولی شنیدم که آسون تر میاد و اگه معلم خودتون صحیح می‌کنه بهتون کمک میکنه

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز