2777
2789
عنوان

قبول نشدم

2214 بازدید | 44 پست

پارسال برای آزمون استخدامی آموزش پرورش خیلییی خوندم. 

آزمون کتبی کارنامه سبز شدم. 

چقدر خوشحال شدم، یادمه تا دیدم قبول شدم همون موقع سجده شکر به جا آوردم.، خودمو دیگه تو لباس معلمی میدیدم. اصلا انگار معلم شدم...  

برای گزینش چقدر خوندم. یادمه همه سوالات درست  جواب دادم تا جایی که ارزیاب گفت از نظر من، شما از الان استخدامی، گفت من خیلی سالِ گزینش انجام میدم تابحال کسی مثل تو نبوده، کلا خیلی تعریف کرد..... 

من خوشحااااال......... 

برای مصاحبه تخصصی خیلییی کار کردم خیلیییییی. با اون شرایط سختی که داشتم، کار کردم، تلاش کردم، زحمت کشیدم..... 

ولی وقتی کارنامه اومد.... قبول نشدم. 

چقدر گریه کردم. هنوزم یادش می افتم گریه م میگیره.... 

شهریور خیلی از افرادی که باهم مصاحبه رفته بودیم، دیدم، همه قبول شدن جز من.... چرا؟!؟! 

هربار از جلو مدرسه ابتدایی رد میشم  گریه م میگیره. من عاشق معلمی هستم. عاشق بچه های ابتدایی..... 

امروز فروشگاه رفتم چیزی بخرم. یه خانمی اومده بود، یه بسته شکلات خرید، به فروشنده میگفت معلمم، بچه های ابتدایی ازین شکلاتها دوست دارن، میخوام جایزه بهشون بدم..... گریه م گرفت. چرا من نباید معلم باشم..... 

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

خب امسال نشد سال بعد 

من دیدم طرف بعد سه سال قبول شد 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهران هستی؟

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

منم خسلی دوست دارم معلم شم اما 18 سالمه کنکور دارم هفته دیگ و اونقدر نخوندم مطمعنم قبول نمیشم😭😭😭

عزیزم سنت خیلی کمه.هنوز خیلی وقت داری. ان شاءالله خدا کمکت کنه به خواسته ت برسی

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
چند وقت دیگه ازمونه این بار حتما قبول میشی

دارم میخونم،  امیدوارم قبول شم