2777
2789
عنوان

قبول نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 44 پست
خیلی مزایا داره شوهر دوستمبهشون بن رستوران میدن شب عید شب یلدا کلی میوه و آجیل و شیرینی میدن برای عر ...

او چجور کارخونه ایه ادرس بده خخخخولی اکثر کارخونه ها فقط بیگاری میکشن همشم دنبال نیرو ان

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه خوب که قبول شدی. من واقعا تلاش کردم. صددرصد مطمئن بودم قبولم، دلم برای اونهمه درس خوندن وزحمت کشی ...

بهت حق میدم 

چون پروسه سختی داره مخصوصا گزینش و عملی خیلی فشار به آدم میاره

یه بار دیگه تلاش کن بخون ناامید نباش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انششالله ب امید خدا میای باهم بخونیم

نمی تونم با کسی بخونم، ببخشید عزیزم شرمنده، ناراحت نشو.

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

فدات بر عکس منی من باید چند نفر دگم باشه ببینم اونا میخونن منم انگیزه بگیرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا!!اشتباه نکرده بودند؟

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

فدات بر عکس منی من باید چند نفر دگم باشه ببینم اونا میخونن منم انگیزه بگیرم

ینی انگیزت وابسته به دیگرانه؟اگه بی انگیزه شدن و احساس شکست کردن تو هم میخوای بی انگیزه شی؟

گروهی خوندن احساس رقابت و در نتیجه احساس اضطراب و مقایسه به ادم دست میده

شرایط هر کسی فرق داره

شاید یه نفری که باهات میخونه قبلا شکستو تجربه کنه و همش ناله میکنه و ناامیده؛تو میخوای وقتت صرف امید دادن یا راهنمایی به دیگران کنی یا درس خودت رو بخونی؟

خیلیا دیدم شب تا صبح تو گروه های مختلف راهنمایی های درست و فوق العاده میکنن ولی درسشون نخوندن و رتبه نیاوردن

صرفا جهت اگهی برای پیشگیری از مشکل اگر میخوای گروهی بخونی

اتفاقا براماخانما بهترین شغله هم نیمه وقته هم دولتی هم بازنشستگی داره و بیمه و هم تعطیلاتش زیاده

والا من دانشجو معلم بودم انصراف دادم

هر کسی یجور فکر میکنه

الان دانشجو فیزیوتراپیم خیلی راضیم

والا من دانشجو معلم بودم انصراف دادمهر کسی یجور فکر میکنهالان دانشجو فیزیوتراپیم خیلی راضیم

خداروشکر ب علاقه عم مربوط میشه دیگ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ینی انگیزت وابسته به دیگرانه؟اگه بی انگیزه شدن و احساس شکست کردن تو هم میخوای بی انگیزه شی؟گروهی خون ...

ن عزیزم من وقتی میبینم یکی میخونه بیشتر ترغیب میشم و میخونم ک ازش جلو بیفتم از اون لحاظ 

ولی وقتی تنهام اصلا میل ب درس خوندن ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم امسال ازمون دادی؟ قبول شدی فک کنم اره؟ 

آدمای عجیبی تو این دنیا وجود دارن که حتی اگر بهشون خوبی بکنی، باز بدن ... .