2777
2789
عنوان

قبول نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 44 پست
منم درگیر ازمونم پشت هیچ امتحانی نمونده بودم تاخالا اما این لنتی امونمو بریده دعا کنیم انشالله جفتمو ...

منم از سال ۹۶آزمون ها رو شرکت میکنم و فقط پارسال کارنامه سبز شدم، اما چه فایده

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

آخه معلمی چی داره اونم معلم ابتدایی صبح تا ظهر با یه مشت بچه ی شری باید سر و کله برنی که آخر ده میلیون بذارن کف دستت؟؟

من‌شوهرم معلمه نون خوردن نداریم ایتقدر حقوقش کمه اینقدر که هیچ مزایایی نداره اون وقت شوهر دوستم کارگر کارخونه اس یه کلاس درس نخونده ماهی ۲۰ تومن میگیره با کلی مزایا من که شوهرن هر روز گریه میکنه مزگه کاش نرفته بودم تو این شغل مسخرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله امسال قبول میشین.منم دقیقا مثل شما 😔

ان شاءالله قبول شیم.... ان شاءالله مهر ۱۴۰۴ تو لباس معلمی باشیم

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
منم از سال ۹۶آزمون ها رو شرکت میکنم و فقط پارسال کارنامه سبز شدم، اما چه فایده

منم ی بار سبز شدم اما بخت باهام یار نبود انشالله امسال قبولشیم

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم درگیر ازمونم پشت هیچ امتحانی نمونده بودم تاخالا اما این لنتی امونمو بریده دعا کنیم انشالله جفتمو ...

ان شاء الله ماهم قبول شیم و معلم شیم... چقدر لذت بخشه

آخه معلمی چی داره اونم معلم ابتدایی صبح تا ظهر با یه مشت بچه ی شری باید سر و کله برنی که آخر ده میلی ...

عزیزم کارخونه ها خیلی سخته فک میکنی راحته اما واقعا خیلی بیگاری میکشن از کارگرای بدبخت من خودم یبار رفتم فرار کردم باید ۱۲ساعت کار کنی که ۱۷ت بزارن کف دستت 

بعدم راس میگی حقوقه ۱۲یا۱۳بدرد ی مرد نمیخوره اما برای ما خانمها عالیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوباره تلاش کن. دنیا پر از آدمایی هست که چند بار زمین خوردن ولی جا نزدن

دقیقا اگر ی بار موفق نشدی بار دوم با جدیت بیشتری باید تلاش کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه معلمی چی داره اونم معلم ابتدایی صبح تا ظهر با یه مشت بچه ی شری باید سر و کله برنی که آخر ده میلی ...

من به معلمی خیلیییی علاقه دارم، از بچگی عاشق معلمی بودم

ای خدا...... چی بگم

حالا من بر عکس شما با بی علاقگی درس خوندم قبول شدم، گزینش بد بود، عملی بد..... بعد از بس میدونستم رد شدم تا فرداش نرفتم نتیجه ها رو چک کنم

ولی قبول شده بودم 

الان هم 50 درصد راضیم نه بیشتر 

چون عاشق شغل قبلیم هستم به اصرار پدر و مادرم معلم شدم

حالا خرداد دوباره شرکت کن

منم ی بار سبز شدم اما بخت باهام یار نبود انشالله امسال قبولشیم

خدا بزرگِ، ان شاءالله

عزیزم کارخونه ها خیلی سخته فک میکنی راحته اما واقعا خیلی بیگاری میکشن از کارگرای بدبخت من خودم یبار ...

خیلی مزایا داره شوهر دوستم

بهشون بن رستوران میدن شب عید شب یلدا کلی میوه و آجیل و شیرینی میدن برای عروسیشون کارخونه تالار رایگان داد گلای عردسیشکن با کارخونه بود ۳۰ میلیون عیدی دادن بهشون

اون وقت آموزش و پرورش ۲ میلیون عیدی داد به شوهرم انگار به گدا کمک کرده بدرد هیچی نمیخوره این شغل حتی برای خانم من خودم‌میشینم تووخونه طراحی سایت میکنم ماهی ۱۵ ۲۰ میلیون ازش درآمد دارم واسه خانمم معلمی همچین شغل مالی نیست صبح تا ظهر سر و کله بزنی برای یه ذره حقوق

ای خدا...... چی بگمحالا من بر عکس شما با بی علاقگی درس خوندم قبول شدم، گزینش بد بود، عملی بد..... بع ...

چه خوب که قبول شدی. 

من واقعا تلاش کردم. صددرصد مطمئن بودم قبولم، دلم برای اونهمه درس خوندن وزحمت کشیدن میسوزه