2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ورزش روزانه

| مشاهده متن کامل بحث + 37121 بازدید | 3641 پست
نه بابا 😨😨😨😨 من میتونم تقریبا در اون حد بشم ولی من صورتم دیگه ظرفیت لاغری رو نداره باید درحدی بم ...

من قدم 160ووززنم50قبل زایمانم دوکیلوکمتربودم ولی شکمم دااااااغون شده😭

گاهی نمیدانی ازدست داده ای   یاازدست  رفته ای  
من قدم 160ووززنم50قبل زایمانم دوکیلوکمتربودم ولی شکمم دااااااغون شده😭

حق داری دوستم زایمانه دیگه 😖😖 شما شامت رو سبک کن پروتیین + سبزی یا سالاد ... ۴ساعت قبل خواب .

ببین مثلا اگر در حالت عادی تو ۱۵۰۰کالری در روز میخوری ... الانم همونو بخور ولی اینکه چی میخوری فرق دارهههه نکته اش اینجاست دوستم 

مثلا تو نهار برمیداری یک بشقاب برنج میخوری با خورش  در روزای عادی ..  ولی تو رژیم مثلا ماهی میخوری و ۴قاشق برنج میخوری...میزان ماهی باید بیشتر از برنج یا ماکارونیت بشه تو سالادم همینه باید بیشتر از کربوعیدرات و غذاهای قندی باشه 

لایف استایل رو تغییر بدی مسلما تغییر میکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری دوستم زایمانه دیگه 😖😖 شما شامت رو سبک کن پروتیین + سبزی یا سالاد ... ۴ساعت قبل خواب . ببی ...

ولی فعالیتم زیاده همش توخونه باوجود یه پسر بچه شلوغ سوخت و ساز م بالاس

گاهی نمیدانی ازدست داده ای   یاازدست  رفته ای  
😁😁😁 همونقدرم اراده میخواد ولی قدم قدم اروم و حساب شده نه عجله ای

من اگه برنامه بدن بهم انجام ميدم

قدم ١٦٥ 

وزنم ٥١

اضافه وزن ندارما ولي شكمم اويزونه ديگه تخت نيست

😩😩

اين متنو بخونين حتما😍❤️👇🏻یکی تو 23 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو 10 سال بعد به دنیا میاره ،اون یکی 29 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره.یکی 25 سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه ،اون یکی 29 سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه.یکی 30 سالگی ریس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه،اون یکی 45 سالگی رئیس شرکت میشه و تا 90 سالگی عمر میکنه. تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر.تو توی زمان خودت زندگی میکنی،پس آروم باش از زندگی لذت ببر و خودتو با کسی مقایسه نکن.

فكر كنم بخاطر اينه كه تحركم كم شده

قبلا همه جا پياده ميرفتم الان همه جا شوهرم ميبرتم تنبلللل شدمم

اين متنو بخونين حتما😍❤️👇🏻یکی تو 23 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو 10 سال بعد به دنیا میاره ،اون یکی 29 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره.یکی 25 سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه ،اون یکی 29 سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه.یکی 30 سالگی ریس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه،اون یکی 45 سالگی رئیس شرکت میشه و تا 90 سالگی عمر میکنه. تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر.تو توی زمان خودت زندگی میکنی،پس آروم باش از زندگی لذت ببر و خودتو با کسی مقایسه نکن.
من اگه برنامه بدن بهم انجام ميدم قدم ١٦٥  وزنم ٥١ اضافه وزن ندارما ولي شكمم اويزونه ديگه تخت ...

الانکه خعلی خوبی فقط نیاز ب ورزش داری ک بدنت تراش بخوره و باید کربوهیدراتتو کم کنی پروتیین بیشتر ...مثلا اگر خورش مرغ و پلو دارین ...۵ق برنج با یک تیکه مثلا سینه مرغ

الانکه خعلی خوبی فقط نیاز ب ورزش داری ک بدنت تراش بخوره و باید کربوهیدراتتو کم کنی پروتیین بیشتر ... ...

اره مامانمم ميگه

الان مامانمو بابا جفتي تو رژيمن😁😁😂

پاين بنده خداها

آخی چ باحال 😍 چقد مچ

اره😍😁

واسه عروسيه من دارن لاغر ميكنن بنده خداها

اونوخ خودم همانند خرسي ميخورم😂😂

خُب خانُما امیدوارم صبح قشنگی داشته باشیییید ...نهههههههه آخ ببخشید ...😑😑 امیدوارم صبح قشنگی رو بر ...

سلام خانم ورزشکار، من هم دوست دارم تو چالش سیکس پک شما شرکت کنم، البته من دو تا از پکها رو دارم ولی سیکس پک درآوردن بدون مکمل خیلی سخته و با وجود اینکه من سه ساله بطور مداوم تی آر ایکس کار میکنم بخاطر اینکه مگمل نصرف نمیکنم هنوز پکام در نیومدن... ضمنا دوست دارم بتونم یه مقدار یوگا هم کار کنم میخوام بدونم شما حرکات یوگا رو از ‌چه طریقی یاد گرفتی؟ چون با توجه به مشغله کاریم و اینکه برای تی آر ایکس باشگاه میرم دیگه اصلا برام امکان نداره برای یوگا هم باشگاه برم