2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ورزش روزانه

| مشاهده متن کامل بحث + 37121 بازدید | 3641 پست
بچه ات چندوقتشه ميتوني اين همه كلاس بري

دوسال و نیمشه، باباش نگهش میداره، میدونی لیلا وقتی ما بخوایم به خودمون برسیم بقیه خودبه خود کمکمون میکنن، ولی وقتی بمونیم تو خونه و هی غر بزنیمو کار مفیدی نکنیم و هی بداندام بشیم از چشم شوهر کم کم میفتیم، من چن ماه تو خونه ورزش میکردم، شوهرم خودش گفت برو باشگاه، همکاری میکنم

دوسال و نیمشه، باباش نگهش میداره، میدونی لیلا وقتی ما بخوایم به خودمون برسیم بقیه خودبه خود کمکمون م ...

شوهر من اصلا دخترمو نگه نميداره برم جايي صبح تا شب هم سركاره نميتونه اصلا نگه داره قبلا ميتونست يك روز درميان بود كارش كه كمك نميكرد تو نگه داري

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی نیس غیراز شوهرت که کمک کنه؟ مهد نمیشه بزاریش؟ به صورت ساعتی اگه کوچیکه

از طرف شوهرت نیس که بخوای کلی زحمت ناهار بکشی یا مرتب کرون خونه میتونی اهنگ بزتری کلی برقصی

هوا بهتر شد شب پارک میریم ما شوهرم دخترمو میبره بازی من پیاده روی میکنم

شوهر من اصلا دخترمو نگه نميداره برم جايي صبح تا شب هم سركاره نميتونه اصلا نگه داره قبلا ميتونست يك ر ...

شوهر منم اصلا کمکم نمیکنه یعنی فقط گریشو در میاره 😕کسی هم نیست پیش دخترم بمونه من باشگاه و کلاس برم .جوجه رنگی جون اگه مام به خودمون اهمیت بدیم شرایطش نیست،الان کار من فقط شده غر زدن😔

سلاااام من اومدممم..و اما گزارش من :به نام خدا دو ساعت😐😐راستی طنابم به برنامم اضافه سد.۳۰۰ تا زدم امروز😊دیگه هر روز هستما گفته باشم..گزارشا هر روز رو میز باشه وگرنه تنبیه میشید😁😁😁

باربی جون واسه اندازه دور کمر باید کدام قسمت واندازه بگیریم همچنین دور شکم باید اونجایی که شکم بیرون ...

ببین یه سانت پایین ناف شکمه ... دور کمر جایی ک ستون فقرات تموم میشن و باریک میشه بدن ... میشه تقریبا دو سانت بالای ناف