2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ورزش روزانه

| مشاهده متن کامل بحث + 37119 بازدید | 3641 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام باربي جونم منم از امروز همراه شما هستم💪

قد ١٦٣

وزن ٥٨/٥٠٠

ورزش تو خونه كار ميكنم با سي دي توربو فاير 🏃‍♀️🏃‍♀️

شنا-درازنشست-پياده روي-طناب زدن هم گاهي انجام ميدم

ورزش امروزم ٢ ساعت شنا كردم 

عصري هم ٥٠ تا طناب + ٣٠ تا دراز نشست💪

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

سلاااام به همه خوشگلا

من امروز اینارو تو باشگاه زدم

15 مین کاردیو

پرس سرشانه اسمیت

پرس سرشانه دستگاه

نشر از جلو هالتر

نشر از جوانب دمبل

نشر نیم خیز+باترفلای معکوس

5 مین مسگری

از شنبه برنامه م عوض میشه همراه با توصیه های غذایی تا عید حسابی رو فرم بشم گوش شیطون کر😂😂😂😂

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)
گوش شیطون کرررررررر 😍هرروز میری باشگاه ؟ ب بدنت فشارنیاد

4 روز در هفته میرم عزیزم

ی روز درمیون میرم معمولا ولی این هفته چهارشنبه و پنج شنبه پشت سر هم شد

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)
قطعا ... زومبا یه نوع رقصه ... 

خوب من تقریبا هرروز میرقصم.باشگاه ایروبیک ولی اونو منظم نمیرم چون بیرون باید برم و ساعت مشخص داره خیلی وقتا نمیرسم برم.پس منم اضافه میشم بهتون و جزو علاقه مندیام میذارم تاپیک رو😆😆

بای بای نی نی سایتی ها
آفرین چقدر قوی 😍😍 شنا بلدی؟ یا همون آب بازی خودمون 😁

قربونت عزيزم😘😘

شنا كرال سينه -كرال پشت -كرال سربالا - موج رو بلدم ولي پروانه و قورباغه بلد نيستم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏