2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ورزش روزانه

| مشاهده متن کامل بحث + 37120 بازدید | 3641 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آمیییییین 🙏🙌💋

مرسی گلم

قبلا باربی بودم برا خودم😞😞😞😞

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
کلا خانما اولش باربی و ظریفن بعد ازدواج و زایمان اضافه وزن میارن متاسفانه ک باید کنترل بشه ... 

اتفاقا تو دوره اشنایی یهووو چاق شدم.ولی دیگه کم نشد وزنم.فقط تونستم تا بعد ازدواج و الان ثابت نگه دارم.الانم رژیمم.اخه. نی نی هم ندارم اصن😞😞

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
منم تو خونه  Workout at home 😎😁

گلم توخونه چجوری ورزش میکنی منم دخترم کوچوله نمیتونم برم پیاده روری وباشگاه

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
اتفاقا تو دوره اشنایی یهووو چاق شدم.ولی دیگه کم نشد وزنم.فقط تونستم تا بعد ازدواج و الان ثابت نگه دا ...

پس از الان ورزش کن بدنت چربیش کم باشد ک بعد زایمان هیکلت زیاد تغییر نکنه

پس از الان ورزش کن بدنت چربیش کم باشد ک بعد زایمان هیکلت زیاد تغییر نکنه

دارم تلاشمو میکنم

به امید روزای لاغری😊😊😊