2777
2789
عنوان

بدم اومده

132 بازدید | 11 پست

از والدینم و به خصوص مامانم بدم اومده..اینکه بهم میگه زودزود کاراتو انجام بده درحالیکه خب بعدش چی؟. نگاه خودم کنم؟ صبح زود بلند میشم اوکی. ولی در طول روز خسته ام میکنه. دیگه حس حال درس خوندن ندارم از بس تمام فکر و ذکرش خواهرمه. خودخواهانه دارم حرف میزنم؟ دارم فقط دردل میکنم اگه نامفهوم یا مسخره است رد شو

توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»

همش اون اون

حتی من رو به اسم اون اشتباهی صدا میزنن

اسمم همچین شاهکار سخت نیستا، خودشون روم اسم گذاشتن ولی یاااادشون میره

خواهرم بچگی خیلی خیلی مامانمو اذیت میکرد. ولی همیشه دوستش داشتن. من هم هر چی میگفتن میگفتم چشم، تهش میگفتن اون عاقله و تو احساسی. آره من احساسی بودم برای اینکه دعوا نکنید و جو خونه اروم باشه، حرف گوش کن بودم و درس میخوندم. آره احساسی بودم میدیدم دعوا ها و تشنج خونه رو، آره احساسی بودم دردمو ریختم تو خودم، حتی نماز هم نمیخوندم از استرس و اضطراب هر کاری میکردم.

توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»

همش اون اونحتی من رو به اسم اون اشتباهی صدا میزنناسمم همچین شاهکار سخت نیستا، خودشون روم اسم گذاشتن ...

احسنت

چی میخونی؟

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بیخیال دیگه

هر جایی میرم همش استرس دارم، اضطراب اینکه الان مامانم میاد داخل و همه چی رو خراب میکنه یا بهم میگه اینجا چیکار میکنی

همش حس میکنم اشتباهی شده شانسی فلان...

بیخیال حتی فامیل و اقوام هم خواهرمو یه سطح دیگه میبینن چرا؟ چون بزرگتره همین... من سر همه چی جر خوردم داغون شدم خواهرم خیلی بیخیال بود تهش هم اعصاب راحته اعصاب من ریده

احسنتچی میخونی؟

چی الان؟

میگفتم بری دانشگاه تمومه

رفتم دیدم اه نه تازه شروعه

با خودم رویا میکردم بسه هر چی بدبختی کشیدی به ارزوهات میرسی میری دنبال علاقه ات

اره خودخواه هستم ، تو هم جای من بودی خپدخواه میشدی میدیدی والدینت  تا مرز سکته میبرنت فرداش خوش خرم دوباره یه ماه دیگه سکته، بعد خوش و خرم ...

یاد گرفتم خودخواه باشم. از درون نابودم ولی جلو بقیه سرمو بالا نگه میدارم و میخندم

آره مسخره است من همون دختری بودم که عصبی میدم از خونه میزدم بیرون..حاضر بودم کیلومتری راه برم و برنگردم

دانشگاه چ رشته ای میخونید

که چی الان من بگم دوباره کاراگاه های نمکدون سایت میان میگن نمیشه

خانومای زرنگ من دبستانی زود شروع کردم به دلایلی که مربوط به شما نیست

پزکی

که چی الان من بگم دوباره کاراگاه های نمکدون سایت میان میگن نمیشهخانومای زرنگ من دبستانی زود شروع کرد ...

پزشکی

زندگی رو ساده بگیر تا ساده بگذره. زیاد به دلیل رفتار اطرافیانت فکر نکن. تا یه حدی که خودت اذیت نشی مراعات بقیه رو کن. 

بهشون بگو فلان رفتارشون رو دوست نداری اذیت میشی. لازم نیست همیشه حرف گوش کن باشی

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

که چی الان من بگم دوباره کاراگاه های نمکدون سایت میان میگن نمیشهخانومای زرنگ من دبستانی زود شروع کرد ...

افرین ایشالا موفق بشی خانوم دکتر عزیز

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

زندگی رو ساده بگیر تا ساده بگذره. زیاد به دلیل رفتار اطرافیانت فکر نکن. تا یه حدی که خودت اذیت نشی م ...

باید همین کارو کنم مرسی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز