2777
2789
عنوان

خیانت

141 بازدید | 11 پست

ده ساله ازدواج کردم اونم ب زور اجبار خونواده اصلا دوسش ندارم خسیسه از همون اول ن میزاشت آرایش کنم ن بیرون برم ن بهم پول تو جیبی میداد پولاشو خرج خونوادش میکرد با کاراش ازش متنفرم دوسش ندارم چند سال میخواستم جدا بشم ن خونوادم راه میدادن ن خودش میومد ک بریم هرچی میگفتم دوست ندارم  بعد چندسال خودم می‌دونم کارم اشتباه بود و تاوان کارمم دادم خیانت کردم و فهمید از همون موقع هم زندگیم بدتر شده و همه جا و ب همه هم گفته هرچی هم می‌خوام بهترش کنم نمیتونم امروز دیگ تصمیم گرفتم برم صبحم بهش گفتم ی پسر پنج ساله دارم هر موقع وقت رفتن میرسه پشیمون میشم تو زندگیم هیچ چیز شادی ندارم ن علاقه ن محبت ن ی چیز از ته دل انقدم دیگ شکاک شده ک خودشم میفهمم اذیته بخاطر بچه تحمل می‌کنه هرچقدم وانمود کنم دوسش دارم خسته میشم کم میارن هرچی هم بهش میگم زن پول تو جیبی میخواد مسافرت میخواد بیرون رفتن میخواد محبت میخواد میگه همینم ک هستم مشاوره هم رفتم 

خوبی زندگیم همین بچمه ی تنها تو خونه بودنه اگر برم ممکنه پشیمون بشم ک بخاطر بچه میموندم تحمل میکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از اینکه خیانت کردی و هنوزم طلب کارم هستی 

فکر میکنی فقط تویی که خسته میشی و اینجوری بد بوده که زندگیت باور کن خیلیا هستن اما خیانت نمیکنن اخه چرا خیانت میکنید همون اول جدا میشدی من با اینکه شوهرم بهم خیانت کرده نمتونم خیانت کنم به هیچ وج چون حتی فکرشم منو میکشه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
عزیزم چرا طلاق نمیگیری؟

دارم تموم تلاشمو میکنم که یک سرمایه ای جمع کنم طلاق بگیرم چون خانوادم ناراضین من شوهرمو خیلی دوست داشتم بعد خیانتش دگ نخواسمتش رفتم برای جدایی نزاشت انقدر گریه کرد خودکشی کرد که خودم نجاتش دادم هرکاری کرد ک من ببخشم اخرش اومد زیر پای خانوادم نشست که خانوادم مجبورم کردن باهاش زندگی کنم و طلاق نگیرم خانوادم گفتن زندگی کن اگه یک پیامم دیدی خودمون طلاقتو میگیرم اونم هیچکار نمکنه من دگ بهش حسی ندارم میخوام برم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
بچه هم دارین؟

نه خداروشکر من جلوگیری شدید میکنم که فقط بچه نیاد شوهرم دوست نداره من جلوگیری کنم ولی من قرص میخورم 

شما ی بچه داری اگرطلاق بگیری تکلیف اون چی میشه!! 

اگر بچه نداشتی ی چیزی  طلاق راحت بود ولی اگر جدا بسی بچت میره زیر دست نامادری... اینارو خوب فکر کن.. خاهر من حالش بدتر از شماست فقط تحمل مبکنه برای بچش وگرنه همون 15 سال پیش طلاق میگرفت.. گاهی باید از خودت بگذری برای بچت.. خیلی اشتباه کردی خیانت کردی میدونم میدونی  ناراحت نشی ک اینو گفتم اما بدتر صدمه ب خودت زدی

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز