1735

غذای_رژیمی #

برای هشتگ "غذای_رژیمی" 117 مورد یافت شد.

غذای_رژیمی#  

گزارش_تثبیت#  

@بامدادخمار    

صبحانه شیرقهوه+خرما

ناهار100گرم پلوبدون روغن+100گرم سینه مرغ که فسنجون شده😀به جای شکر،داخل فسنجون کشمش ریختم،وگردودرسته ریختم که قبلاکالریش حساب شده.

شام خرماخشک 

میان وعده هندوانه

ورزش پیاده روی چهل وپنج دقیقه درخانه.

الهه جان من اون مقدارسیرروچطوری حساب کنم،آخه کرفس ترشی سیرنداره،من سیررووزن می کنم وداخل برنامه خودسیررومی زنم،به نظرتون درسته؟؟؟


غذای_رژیمی#  

باقلوا


اره بابا خیلیییی اسونههه

۳ لایه خمیر  یوفکا میگریم،، روی هر لایشششش کره اب شده برس میکنیمم،، قشنگ کره ای شه.... لایه ها را روی هم میچنیم..

روی لایه اخر مواد را که از قبل مخلوطش کردیم، میریزیم روی کل سطح خمیر 

( پودر قند+ گردو+ پسته+پودر نارگیل+ پودر دارجین+ پودر هل)


بعدش رولش میکنیم...حواست باشه ۲ سانت اخر لبه را مواد نریزی که حین رول کردن، نزنه بیرون....و دوباره روش کره میزنیم که خشک نشههه و براق بشههه...بعدش به سایز مورد علاقت برش میزنی....ولی برش ها را از هم جداا نکنی،، همون حالت فقط برش بده (داخل سینی فر)


طبقه وسط فر که ۱۰ مین قبلش روشن شده با حرارت  ۱۸۰ به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه میزاریم...


بعدش درش میاریم و سریع روش شربت (به دمای اتاق رسیده)با قاشق میریزیم... و میزاریم نیم ساعت خنک بشههه... بعدش اماده خوردن هست...


شربت: شکر و اب  هر کدوم ۱ پیمانه.... گلاب و زعفران هم به میزان دلخواه.. میزاریم رو شعله متوسط تا جوش کنه،، بعد جوش، زیرش را کم میکنیم که یواش یواش کمی قوام بیاد،، درمرحله اخر گلاب و زعفران را میزنیم و چند تا قل که خورد...میزاریم کنار که خنک بشهههه...

 غذای_رژیمی#  


اره زبان هم بودش

من با خمیر هزار لا ی اماده ، درستش کردم..

یه شربت درست کردم، گذاشتم سرد بشه و یه برس قبل و یه برس بعد از فر روش کشیدم و بعدش پودر ناریل و‌پسته ریختم...


شربت:

۲/۳ لیوان اب

نصف لیوان شکر

۱ قاشق گلاب

یه ذره پودر زعفران

۲ قاشق عسل


۱-اول چهار  طرف لبه های خمیر را یه ذره برش بزن و جدا کن ، اینکار باعث میشه که خمیر بیشتر پف کنه داخل فر.

۲- بعدش خمیر را به اندازه های دلخواه برش بزن، و روش یه برس شربت بکش.

۳- فر را از ۱۵ دقیقه قبلش با دمای ۱۸۰ روشن بزار.. سینی را بزار  طبقه وسط حرارت از بالا و پایین،،به مدت ۱۵ دقیقع....

۴-شیرینی ها که حسابی پف کرد و روش طلایی شد، بیار بیرون و سریع روش یه برس شربت هم بکش و روش پودر پسته و نارگیل بریز.

۵-صبر کن که سرد بشع ، بعدش جداش کن از سینی

نوش جان😊