2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526928 بازدید | 68299 پست

غذای_رژیمی#  

سالاد+ خوراک لوبیا+ کمی نون جو(بعدش قاطی پاتی کنید)

عاشقش میشید.. امتحان کنید...😋😋😋دیگه  به سس هم نیازی نیست ، چون خوراک لوبیا، ملاتش مث یه سس طعم  عالی میده به سالاد...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😂😂😂😂😂 نوش جونت کم بوده دعوات نمیکنم  بقیش عالیه عالی بود افرین خانم خانما👏🏻👏🏻👏🏻🧡🧡 ...

سلام سرگروه عزیز و جدید هر کار میکنم نمیشه تگتون کنم عیدتون مبارک  من از گروه زرد اومدم نارنجی 😍😍😍😍

فقط خدا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@yalda818     @mary2772     @dozhtarebabaei     @mahdiye_bano ...

سلااااااام @dozhtarebabaei  @mahdiye_bano  @بهاربانووو2   @mary2772  

چیکار میکنین با فست؟؟؟😬

من تا الان ۷۰۰ تا 

پس از چندین وقت امروز رو مثلا فست گرفتم ولی خییییلییی گرسنمههههخ😭

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
😩😩😩😩میترسم خدایی

نه عزیزم بهش فکر نکن ایشالله هیچی نمیشه 🤗سمیه خیلی گشنمه از گشنگی حالت تهوع گرفتم کالریمم پره 550 تا😐

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
نه عزیزم بهش فکر نکن ایشالله هیچی نمیشه 🤗سمیه خیلی گشنمه از گشنگی حالت تهوع گرفتم کالریمم پره 550 ت ...

چیزای کم کالری ولی در حجاب باید برای روزای فسست انتخاب کنی...

هویج داری برو هویج بخور، سیرکنندگی بالایی داره..

یا با چایی ات ۱ دونه خرما بخور...

یا چند برگ کاهو یا کلم بخور...

یا چای دارچین دم کن یه نوک قاشق داخلش عسل بریز..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
به به😋😋😋😋

سپید امتحانش کردی،، اون املت را؟!!!

اره عالی شد👍 چخبرا؟ پات بهتره😥

فردا نوبت دکتر دارم که باندش را باز و تعویض کنه...استرس دارم😩

وای توروخدا من و حذف نکنین .من مریض شدم همش و خواب بودم فراموش کردم .😍

حدف نشدی گلم اخطار گرفتی ...حواست باشه لطفا.... ببین گلم تاپیک قوانین خاص خودشو داره زمانی ک قرار بود عضو گروه بشید بهتون گفته شد دو صفحه ی اول تاپیک و با دقت بخونید و قوانین هم توضیح داده شد پس شما قبول کردید و عضو شدید از این ب بعدم جایی برای اعتراض و ناراحتی خودتون و دیگران نمی مونه...وقتی مشکلی داری یا سفر میخاید برید یا هر چیز دیگه تگ کنید اطلاع بدید یا ب اصطلاح هماهنگ کنید در اون صورت مشکلی نیس...

بعدم با ی اخطار حذف نمیشید با دو اخطار حذفید گلم....😘😘😘😘😘😘 

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
واای مرسی چقد شماها خوبین🥺🤩🤩🤩❤️❤️❤️

خوبی از خودته عشقووولی😘😘😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙