2109
ویروس کرونا از مادر به جنین منتقل می‌شود؟

ویروس کرونا از مادر به جنین منتقل می‌شود؟

1398/12/25 بازدید2054
نگرانی ها درباره ویروس کرونا زیاد است. اینکه این ویروس ناشناخته می تواند از مادر به جنین منتقل شود یا نه سوال خیلی از زنان باردار است. آخرین خبرها حاکی از آن است که پژوهش‌های علمی منتشرشده‌ای درباره مستعد بودن زنان باردار نسبت به کروناویروس وجود ندارد. اما زنان باردار تغییراتی در سیستم ایمنی و فیزیولوژیکی بدن خود دارند که ممکن است آنها را بیشتر مستعد ابتلا به عفونت‌های تنفسی ویروسی، از جمله کووید-۱۹ کند. زنان باردار همچنین ممکن است در مقایسه با عموم جامعه ریسک شدید بودن بیماری را داشته باشند؛ همان‌طور که در موارد گزارش‌شده از دیگر عفونت‌های مرتبط به کروناویروس، از جمله کروناویروس سندرم تنفسی حاد یا همان سارس (SARS-CoV) و کروناویروس سندرم تنفسی خاورمیانه یا همان مِرس (MERS-CoV) و سایر عفونت‌های تنفسی ویروسی، مانند آنفلوانزا، در طول بارداری مشاهده شده است. بیشتر بخوانید نکات مهم درباره تاثیر ویورس کرونا در بارداری و شیردهی

آیا ابتلا به ویروس کرونا با عوارض خطرناکی در بارداری همراه است؟

هنوز اطلاعات دقیقی درباره تاثیر ابتلا به ویروس کرونا بر بارداری در دست نیست. به گزارش سلامت نیوز سقط جنین و مرده‌زایی در دیگر انواع ویروس از جمله سارس و مرس دیده شده است. تب بالا در سه ماهه اول بارداری می‌تواند باعث نقص جنین بشود. آیا نوزادان به دنیا آمده از مادرانی که در بارداری مبتلا به ویروس کرونا بوده‌اند، در خطر قرار دارند؟ براساس اطلاعات اندک موجود، پیامدهایی در نوزادان به دنیا آمده از مادران مبتلا به ویروس کرونا وجود دارد. هرچند هنوز شفاف نیست که این پیامدها مربوط به عفونت مادر است یا خیر و تا این زمان نمی‌توان دقیق نظر داد. اطلاعاتی که در مورد سایر ویروس‌ها وجود دارد تا حدودی می‌تواند در مورد ویروس کرونا کمک کند. به عنوان مثال در آنفلوآنزا، ابتلای مادر باردار باعث وزن کم هنگام تولد و زایمان زودرس می‌شود. علاوه بر این سرماخوردگی یا آنفلوآنزا در اوایل بارداری می‌تواند منجر به نقص نوزاد شود.
بیشتر بخوانید پاسخ متخصصین به مهمترین سوالها درباره کرونا
 

مراقبت از زنان باردار در برابر کرونا چگونه است؟

پژوهشگران براساس مشاهدات خود رعایت نکات زیر را در ارتباط با ویروس کرونا و بارداری توصیه می‌کنند:
- لازم است مشاوره سلامت، غربالگری و فرآیندهای مراقبت از خانم‌های باردار تقویت شود.
- خانم‌های باردار باید به طور منظم معاینه شوند و از لباس محافظ استفاده کنند.
- نوزادان تازه متولد شده مادران مبتلا یا مشکوک به ابتلا به عفونت کووید ـ ۱۹ باید حداقل ۱۴ روز در بخش اختصاصی قرنطینه شوند.
- در چنین مواردی نوزادان نباید از شیر مادر تغذیه کنند.
- نوزادان مادران مبتلا تا زمانی که مادر مشکوک به عفونت کووید ـ ۱۹ است، نباید با مادر تماس نزدیک داشته باشند.

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha

پربازدیدترین ها

فواید مصرف زینک در بارداری

نوشته

1 هفته پیش
|
16457 بازدید

هموروئید در بارداری خطرناکه؟

نوشته

1 هفته پیش
|
11618 بازدید

8 شرط به سرپرستی گرفتن کودک

نوشته

2 روز پیش
|
4265 بازدید