2777
2789
عنوان

بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 22 پست
یاد پسر عموهام افتادم هر ۲ تاشون فوت شدن یه ساعت خیلی گرون خریده بود و خوشحال بود تو مراسمش‌دید ...

عزیز دلم خیلی سخته حتی دسته سبدی که باهاش نون میخرید رو مرتب دورش نوار زده بود حتی سبزی تو باقچه رو کاشته بود ماشینش تو پارکینگ پارکه لباساش که از اتوشویی اورده بود اویزون رخت اویزه اخ بابا هرچی رو نگاه میکنم همه جا پدرم رو میبینم

عزیز دلم خیلی سخته حتی دسته سبدی که باهاش نون میخرید رو مرتب دورش نوار زده بود حتی سبزی تو باقچه رو ...

اخ درکت میکنم 😞😞😞😞 وای خدا 

چی میکشی 

خیلی سخته که ادم دیگه نبینه اعضای خونوادش رو 

ایکاش تا وقتی هستیم با هم مهربون باشیم 

دسته سبد😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هنوز راه خیلی بلندی در پیش داری برای این فکرخیالا😔 من پدرم دقیقا 157 روزه ک نیست  لعنت ...

بدترین لحظه عمرم لحظه ای که زنگ زدن و گفتن پدرتون ایست قلبی کرده لحظه ای که راهرو بیمارستان رو میدویدم لحظه ای که بدن بی جانش رو دیدم و میخواستم یه کاری کنم که نفس بکشه اما میدیدم چقدر ناتوانم همیشه اینطور فکر میکردم که پدرم تا ابد زنده است اما باورم نمیشه یعنی صداشو دیگه نمیشنوم من اصلا قدرشو ندونستم حالا دیگه از دستش دادیم برایه همیشه

بدترین لحظه عمرم لحظه ای که زنگ زدن و گفتن پدرتون ایست قلبی کرده لحظه ای که راهرو بیمارستان رو میدوی ...

منم داداشم زنگ زد گفت بابا حالش خوب نیست من از خونه خودم تا خونه پدرم صدسال پیر شدم😔

ولی همش میگفتم الان میرم میبینم بابام نشسته فقط حالش خوب نیست 

رفتم دیدم تو آمبولانسه دارن میبرن بیمارستان وقتی داداشم اومد گفت کاری نمیشه کرد دویدم سمت نگهبانی ب زور درو باز کردم رفتم تو مچ پا پدرمو محکم گرفتم دیدم سرده 😭دیدم ده ها سال انگار تو این دنیا نیست 

اخ خدایا 😭 اخ از دلم چجوری تحمل کردم اون لحظاتو 

وقتی من نشستم بالا قبر دیدم همه ذره ذره خاک. میریزن روش نتونستم گریه کنم اشکم بند اومده بود صدام خفه شده بود 

فقط چشمام کار می‌کرد فقط داشتم نگاه میکردم نمیتونستم کاری کنم. 

ولی از همون روز منم مردم من از اون روز شدم ی آدم ک فقط نفس میکشه میگه میخنده ولی هیچکس از قلبم خبر نداره هیچکس نمیدونه تو دلم چی میگذره 

کاش میشد دلمو قلبمو بیارم بیرون نشون همه بدم بفهمن من اونقدرام ک میگم قوی نیستم دارم دیگه ازپا در میام 😔

شب قبلش بمن زنگ زد گفت بیا ببینمت دلم تنگ شده برات من رفتم آخر شب گفت فردا زودتر بیا بابا 😔🖤😭من رفتم ولی اون نبود 

باورم نمیشه چجوری 157 روز تحمل کردم ولی هنوز زندم

منم داداشم زنگ زد گفت بابا حالش خوب نیست من از خونه خودم تا خونه پدرم صدسال پیر شدم😔 ولی همش میگفت ...

من هم وقتی رو پدرم خاک میریختن نتونستم گریه کنم فقط نگاه میکردم انگار یخ زده بودم فقط با بغض نگاه میکردم 

شب قبلش بمن زنگ زد گفت بیا ببینمت دلم تنگ شده برات من رفتم آخر شب گفت فردا زودتر بیا بابا 😔🖤😭من ر ...

چند روز قبلش به من زنگ زده بود چرا نیومدی گفتم سرما خوردم میترسم بیام شما هم مریض بشین کاش میرفتم