2777
2789
عنوان

بابا

180 بازدید | 22 پست

پدرم ده روزه که رفته چطور باور کنم لباساش کفشها دستگاه فشارسنج کشو لباسهاش همه وسایلش سرجاشه ولی خودش نیست 

برای شادی روح پدرم میشه یه صلوات بفرستین

خدا رحمتشون کنه چشم🖤

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز دیگه هم سال پدر منه،خیلی سنگین و سخته جز زمان هیچ چیزی نمیتونه آدم و آروم کنه،ب خودت کمک کن خیلی سراغ وسایلش نرو من خودم سر خاک نمیتونم برم اصلا میرم میام مریض میشم با مراسم هاش شاید چهار بار رفته باشم

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
چند روز دیگه هم سال پدر منه،خیلی سنگین و سخته جز زمان هیچ چیزی نمیتونه آدم و آروم کنه،ب خودت کمک کن ...

من احساس میکنم اگه سرخاکش نرم فکر میکنه من بی معرفتم

عزیزم هنوز راه خیلی بلندی در پیش داری برای این فکرخیالا😔

من پدرم دقیقا 157 روزه ک نیست 

لعنت ب اون ثانیه ای ک گفتن قلبش دیگه نمیزنه 

هروز میشینم ساعت ها گریه میکنم و با ی آدم خیالی از پدرم حرف میزنم 

وقتی ب ساعت نگاه میکنم میبینم چندساعت گذشته من دارم برا یکی ک فکر میکنم کنارمه حرف میزنم راجب پدرم و اشک میریزم 

نمیتونم بهت دلداری بدم چون دل خودم هنوز آروم نشده از رفتن پدرم 😔

اگ ی روز فکر میکردم پدرم شاید ی روزی نباشه روزی هزار بار پاهاشو بخاطر زحمتی ک برای ما کشید میبوسیدم

برای محبتایی ک در حقمون کرد 

الان یکی از پدرش حرف میزنه ناخوداگاه قلبم فشرده میشه 

حیف ب اندازه لیاقت پدرم قدرشو ندونستیم، 😔🖤

هروز میشمارم ک چندروزه ک نیست 

ک چند روزه ک من بی پشتیبان شدم 😭