2777
2789
عنوان

مادرشوهر

679 بازدید | 31 پست

سلام دوستان

من نزديكه يك ساله ازدواج كردم

با مادر شوهرم تو يه ساختمون زندگي ميكنيم 

هيچ مشكلي تو زندگيم ندارم

همه چي اوكي و خوبه

تا جايي كه مادر شوهر و شوهرم توقع ميكنن كه من هرروز به مادر شوهرم سر بزنم

راستش من خيلي مايل نيسم

از تنهايي خودم لذت ميبرم 

و از زياده گويي خوشم نمياد وقتي ميرم پيش مادر شوهرم همش از رابطه عروس و مادرشوهر ميگه

عروساي فاميلو مثال ميزنه

مثلا از كارايي ك انتظار داره براش انجام بدم غير مستقيم ميگه بهم، توقع زبادي هم نداره 

ولي خب من يكم خنثي و بي تفاوتم 

مثلا فردا ميخوام برم خونه مادرم ، همسرم گفت خجالت نميكشي دو روزه نرفتي خونه مامانم ، حداقل امروز ميرفتي سر ميزدي بهش تو كه فردا داري ميري خونه مامانت ،

از يه طرف از اينكه ازم ناراضي باشن حالم بد ميشه و از طرفي با تنهايي خودم حال ميكنم و از كنار مادر شوهرم بودن لذتي نميبرم چون همش در حال صحبت هاي تكراريه 😓 نميدونم چيكار كنم ، دخترم ندارن بنده هاي خدا ، از من انتظار دختري دارن منم انگار كم ميذارم براشون …

ای بابا این چ وضعشه تو مختاری بری یا نه والا من شوهر کنم ماهی یه بارم دلم نمیخواد ریخت نحس مادرشوهرو ببینم این چ وضعشه خوب کاری میکنی

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم با شوهرت حرف بزن بگو دلیلی نداره هر روز هر روز برم پیشش 

چرا خجالت بکشم

اگر هر روز برم دلخوری زیاد میشه اون وقت دیگه نمیشه کاری کرد بگو یدره دوری و دوستی 

خیلی ناراحته خودش هر روز سر بزنه 

خودت مشغول کن کلاس برو 

کاری کن بهونه داشته باشی نری هر روز 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
در مجموع مشخصه آدم مهربونی هستی 

چه فايده وقتي ازم ناراضي باشن 😔 خودم از خودم ناراحتم 

ولي نميدونم چه جوري روحياتمو اوكي كنم كه بتونم از كنارش بودن لذت ببرم مثل مادر خودم 😟

خب من جای شما بودم یک ساعتم که شده میرفتم چون بعدن خودت پشیمون میشی در اینده که کاش میرفتم که بعدن س ...

انگار ميخوان بكشنم انگار يكي ميگه نرو 

واقعا چي ميشه برم يه سر بزنم بهش خودمم دلم وا ميشه، فقط حرفاش رو اعصابمه 

نميدونم شايد تند تند برم ديگه اون حرفارو نزنه ديگه☹️

عزیزم با شوهرت حرف بزن بگو دلیلی نداره هر روز هر روز برم پیشش  چرا خجالت بکشم اگر هر روز برم ...

اخه عزيزم باردارم 

ولي خب حالًا يه روز در ميونم برم خوبه، كه اونم نميرم 

مثلا تو فكر خودم ميگم هفته اي يه بار بسه ديگه، در صورتي كه خودم ميدونم كمه، اخه خيلي خوبن خيلي مهربونن همه جوره پشتمونن احساس ميكنم در حقشون يكم كم لطفي ميكنم ☹️ 

انگار ميخوان بكشنم انگار يكي ميگه نرو  واقعا چي ميشه برم يه سر بزنم بهش خودمم دلم وا ميشه، فقط ...

اره خب نمیگم برو بمون تا شب هروز برو ی سلام بده اگه کاری باشه از دستت بربیاد انجامش بده بعد برو خونت سرجمع یکی دوساعت بمون هم ثواب داره هم تو چشم شوهرت عزیز میشی بعد هاهم سرکوفت نمیشنوی

اخه عزيزم باردارم  ولي خب حالًا يه روز در ميونم برم خوبه، كه اونم نميرم  مثلا تو فكر خود ...

هفته ای یبار هم کمه عزیز

خب بارداری کم حوصله هم شدی حق داری 

بگو الان هورمون هام ریخته به هم تو حال خودم نیستم 

وقتی مهربونه برو عزیز یکی دو ساعت بشین

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
هفته ای یبار هم کمه عزیز خب بارداری کم حوصله هم شدی حق داری  بگو الان هورمون هام ریخته به هم ...

ممنونم از شما 

بخاطر حال خودمم كه شده حتما تغيير ميكنم، چون اينجوري دارم اذيت ميشم