2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 31 پست

سلام.بنظرمن هم شده روزی یک ساعت سربزنید..چون ماخانم ها مهربونیم ازطرفی‌‌...واینکه فکرمیکنم کلا توی ایران عروس خوب اونی که تند تند سربزنه وکارکنه...دیگه تابوده همین بوده😉☺

خداروشکر ک نام علی ع دراذان ماست  
سلام.بنظرمن هم شده روزی یک ساعت سربزنید..چون ماخانم ها مهربونیم ازطرفی‌‌...واینکه فکرمیکنم کلا توی ا ...

اره قطعا همينطوره 

اخه وقتي خودمم از اين شرايط ناراضيم

نميدونم چرا ادامه ميدم 

از وقتي كه ازدواج كردم با اين مسئله درگيرم

خواهشا برام دعا كنيد ديگه درست شم 

براي ارامش خودمم كه شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الکی عذاب وجدان نگیر.خیلی ازخانواده ها عروس بدندیدن...واس همین ماها فکرمیکنیم چکارکنیم راضی باشن ازمون.همین که سربزنی ویک کاری ازدستت بربیاد خیلی خوبه.اونقدا هستن ماه به ماه قهرن.سلام علیک نمیکنن

خداروشکر ک نام علی ع دراذان ماست  
اخه عزيزم باردارم  ولي خب حالًا يه روز در ميونم برم خوبه، كه اونم نميرم  مثلا تو فكر خود ...

عزیزم شما که تو یک ساختمون هستین اگه آدمای خوبین زود به زود بروپیشش ببین اگه چندبار پشت سرهم بری دیگه خودتم  عادت میکنی به دیدنشون اگه نری دلتنگ میشی  سعی کن هر روز یا یک روز در میون بهشون سربزنی  لازم نیست صب بری شب بیای رفتی یک ساعتم بمونی کافیه فکر کن مادر خودت

عزیزم الکی عذاب وجدان نگیر.خیلی ازخانواده ها عروس بدندیدن...واس همین ماها فکرمیکنیم چکارکنیم راضی با ...

اره واقعا عذاب وجدان گرفتم 

اخه يه سر زدن چيه كه من كار سخت واسه خودم ميدونم ، تازه اگ تند تند برم تايم كمتري ميمونم  كمتر از عروساي فاميل تعريف ميكنه و با اعصاب من بازي ميكنه

من بهت حق میدم خوب وقتی آدم از معاشرت با کسی لذت نمی بره سر زدن زوری چه فایده ای داره؟! هیچ کس هم مادر خود آدم نمیشه چه مادرشوهر چه هرکس دیگه اگه من هفته ای سه بار میرم پیش مادر خودم به مادرشوهرمم یه بار سر می زنم این طبیعیه ولی خوب تو ایران این میشه معضل و دلخوری! چون با پسرشون ازدواج کردیم دیگه کلی حق به گردن ما پیدا می کنن خواست و روحیات ما رو نمی تونن هضم کنن. همه اینا رو گفتم که یعنی درکت می کنم اما اینم در نظر بگیر برا داشتن زندگی راحت تر و نشنیدن بعضی گلایه ها بهتره که بری و سر بزنی دیگه بزرگترن درست یا غلط انتظاراتی دارن که اکثرا هم از روی محبته شما که مشخصه دل مهربونی داری سعی کن بعضی حرفا رو نشنیده بگیری و تا حد امکان زود زود سر بزنی بهشون 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
اره واقعا عذاب وجدان گرفتم  اخه يه سر زدن چيه كه من كار سخت واسه خودم ميدونم ، تازه اگ تند تند ...

ببین اون زن خوبیه رک نمیگه یا پشت سرت به شوهرت نمیگه که زندگیتو بهم نزنه وروت به روش باز نشه داره غیر مستقیم میگه بهتره زودتر دست به کارشی یکم خودتو باهاشون وقف بدی