2777
2789
اینکه خودتو عاشق خانوادش نشون میدی خانوادش خوبن؟ من خواهرش شدید بهش وابستس یا ی خواهر زاده کوچولو ...

جبه ک بگیری بدتر میشه من چن مدت جبه گرفتم اوضاع داغون شد الان سعی میکنم زیاد اهمیت ندم و هرچی ازشون گف با ی لبخند ملیح بحثو تموم کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه خودتو عاشق خانوادش نشون میدی خانوادش خوبن؟ من خواهرش شدید بهش وابستس یا ی خواهر زاده کوچولو ...

ماله منم اول آشنایی هستیم،مادر ندارن و ایشون بچه بزرگ تر هستن میدونم که خواهرهاش شدیدا وابسطه هستن و ایشونم از لحاظ عاطفی وابسته ست به خواهراش

خواهرش الان خیلی مهربونه بامن منم تاجایی که میتونم شدیدا باهاش مهربونم و مثل دوست رفتار میکنم باهاش

چون میدونم بعداز مدتی این وابستگی عاطفی کم تر میشه و منتقل میشه به من پس عجله نمیکنم تا کامل به خودم وابسته بشه

اصلا حساسیت نشون نده توهم با خواهرش مهربون باش چون بعداز مدتی توروهم دوست میداره و شاید بیشتراز داداشش باتو راحت بشه و این واقعا به نفع توعه چون همه جوره آمار آقا داری و هرچی تو ندونی و خواهرش بدونه میاد بهت میگه و اگر روزی نیاز به حمایت داشتی خواهرش پشت تو درمیاد

ماله منم اول آشنایی هستیم،مادر ندارن و ایشون بچه بزرگ تر هستن میدونم که خواهرهاش شدیدا وابسطه هستن و ...

حس میکنم محبت کردن به خانواده همسر بی فایدس چون هر چیزی بشه طرف برادرشو میگیرن تا زنشو برا همین تمایلی به تلاش برا جلب محبتش ندارم فقط میخوام حساسیت نشون ندم عادی ب خورد کنم ولی با قسمت اول حرفت شدید موافقم باید تا بار عاطفیه کم میشه حوصله بخرج داد 

...
چجوری خودتو عاشق خونوادش نشون میدی؟

ایشون مادر نداره پس من مجبورم با خواهرش مثل مادر شوهر رفتار کنم چون خواهرش براش خیلی مهمه

تا خواهرش زنگ میزنه به آقا سریع بلند میگم فلانی جون سلام عزیزم تا هم خواهرش پشت تلفن بشنوه هم آقا متوجه شه من دوست دارم باخانوادش رابطه داشته باشم

وقتی میگه یدفعه ای بریم خونمون میگم نههههه الان خواهرت بیچاره باید بلند شه غذا و... درست کنه زحمتش میشه (یجورایی پشتش  میگیرم تا بدونه مثل خواهر خودم درکش میکنم)

خیلی وقتا الکی میگم بریم فلان چیز بخریم بریم پیش خانوادت یا زنگ بزن خانوادت بیان پیشمون و با احترام کامل و خنده رویی با خانوادش رفتار میکنم در هر شرایطی

و همیشه بعدش از خانوادش جلوی خودش تعریف میکنم

نمیدونم من حس میکنم میتونی با سیاست و مهربونی خانواده طرف مقابل بیاری طرف خودت

من اعتقادم اینه کاری انجام میدی نباید توقع داشته باشی کادتو وقتی بی توقع انجام بدی خودتو برا انجام دادنش تو مضیقه نمیزاری و آذیت نمیکنی واسه همین اگه زمانی خوب نبودن برات یا قدر ندونستن یا رابطتتون خراب شد غصه نمیخوری 

من اعتقادم اینه احترام بهشون بزاری و مناسبت ها رو بجا بیاری و پشتشون حرف بدی نزنی و همون مهمونی های معمولی کافیه و دیگه تلاش نکنم برا جلب محبتشون مثلا هی برم خونشون کاراشونو بکنم سعی کنم با هم صمیمشون کنم یا هی مهمونی بدم و جمعشون کنم دور هم یا کلی پذیرایی سنگین و کادو و اینا سنگین نگیرم 

...
من اعتقادم اینه کاری انجام میدی نباید توقع داشته باشی کادتو وقتی بی توقع انجام بدی خودتو برا انجام د ...

همین کارایی که میگی به نظرت کافیه،واقعا کافیه

دلیلی نداره بری براشون کار کنی یا خودتو بکشی براشون

فقط خوب باش تا نتونن ایراد بگیرن و توم ازشون پیش شوهرت بدگویی نکن 

کم کم خوبی هات خودش بُلد میشه