2821
2789
😐💔وقتی کات کرد برو جلو بگو مرتیکه ایکبیری اگه دنبال ی دختر خوب و خانوم و زیبا میگردی و هعی چس نمیک ...

فکر خوبیه😂😈کات کرد بش میگم😂

کاربری قبلیم ترکید همون گربه ای هستم که انگار گربست ولی در واقعیت مارمولکه😁😂 (کاربریمو برای خنده زدم گیر ندید😬)
آها ایشالا بهش میرسی🙂

مرسییییی🥰❤️😘

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عریزم دوستم ی حرف خوبی زد و گفت پسرایی ک ما ذوشون کراش میزنیم معلوما خوش چهره ها و.. ک قبل ما ی کشای ...

اخه خیلی معمولیه یعنی نمیشه؟خب خیلیا هم رو من کراش زدن پس من  .... ام؟😂

کاربری قبلیم ترکید همون گربه ای هستم که انگار گربست ولی در واقعیت مارمولکه😁😂 (کاربریمو برای خنده زدم گیر ندید😬)
اسی من کراش دونم خراب شده رووووو هیشکی کراش نمی زنم راه حل خاصی نداری 

عکس پسرای خوشگلو ببین.عکس عروسی و چیزای دونفره ببین شاید نوری به قلبت تابید😂

دوبار با فیک یبار با پیج خودم😢بهش نگفتم کیم خدا نکنه مهربون🥲❤️

خب چی جواب داد؟

عکس پسرای خوشگلو ببین.عکس عروسی و چیزای دونفره ببین شاید نوری به قلبت تابید😂

😐😂باورت نمیشههههههه رفتیم عروسی 

دوماد خفننن لاکشری پولدار 

ب هیچ جام نبود میگفتم خو ک چ 

برین خونتون دیگه 

خب چی جواب داد؟

همش میخاست بفهمه کیم ولی نمیتونستم بهش بگم فعلن هیچی

دوباره بهش میگم

بایییید مال من بشه😈😊

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
😐😂باورت نمیشههههههه رفتیم عروسی  دوماد خفننن لاکشری پولدار  ب هیچ جام نبود میگفتم خو ک ...

😂😂

همش میخاست بفهمه کیم ولی نمیتونستم بهش بگم فعلن هیچی دوباره بهش میگم بایییید مال من بشه😈😊

خداکنه بش برسی😊

خداکنه بش برسی😊

مرسیییی گلیییییی🥰😍😍😘❤️

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز