2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهتر بابا هرجا از کسی خوشت اومد بلاک کن که حالت و روزت مثل الانه من نشه

خب نمیشه تا آخر عمر که...

کاربری قبلیم ترکید همون گربه ای هستم که انگار گربست ولی در واقعیت مارمولکه😁😂 (کاربریمو برای خنده زدم گیر ندید😬)
آخی😢

دیروز دیدمش🥺انقد ماااه بود دلم میخاست بغلش کنم🥺نمیدونست همونیم که سه بار بهش ابراز علاقه کردم🥲

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
اخه این هزارمیه که رل میزنه فکر کنم نیمه گمشدم تو نقشش یکم زیادی فرو رفته

😐💔وقتی کات کرد برو جلو بگو مرتیکه ایکبیری اگه دنبال ی دختر خوب و خانوم و زیبا میگردی و هعی چس نمیکنی و کات نمیکنی و عکس قدی نمیخوای نمیگی خونه بیا و شب بمون 

بیا من ب غلامی قبولت کنم 

دیروز دیدمش🥺انقد ماااه بود دلم میخاست بغلش کنم🥺نمیدونست همونیم که سه بار بهش ابراز علاقه کردم🥲

با اکانت فیک رفتی بهش گفتی دوسش داری؟؟؟بمیرم😢

کاربری قبلیم ترکید همون گربه ای هستم که انگار گربست ولی در واقعیت مارمولکه😁😂 (کاربریمو برای خنده زدم گیر ندید😬)
کسی که لایقته یه روزی خودش میاد تو زندگیت خودشم کنارت میمونه قشنگم

اگه نیومد چی؟

آخه امضات رو دیدم فک کردم تتلو رو میگی😕

نه باو تتلو فقط خاننده مورد علاقمه

ولی من همسر اینده بودن و اون پدر بچه های اینده بودنمو تو کراشم میبینم😊

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
عکسشو بزار 

شاید راضی نباشه نمیتونم پیام بدم.ولی خوشگله

با اکانت فیک رفتی بهش گفتی دوسش داری؟؟؟بمیرم😢

دوبار با فیک یبار با پیج خودم😢بهش نگفتم کیم

خدا نکنه مهربون🥲❤️

عریزم دوستم ی حرف خوبی زد و گفت پسرایی ک ما ذوشون کراش میزنیم معلوما خوش چهره ها و.. ک قبل ما ی کشای دیگم روشون کراش زدن و قطعااا رل دارن یا خواهند زد

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
نه باو تتلو فقط خاننده مورد علاقمه ولی من همسر اینده بودن و اون پدر بچه های اینده بودنمو تو کراشم م ...

آها ایشالا بهش میرسی🙂

سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنن 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز