2777
2789
😐💔وقتی کات کرد برو جلو بگو مرتیکه ایکبیری اگه دنبال ی دختر خوب و خانوم و زیبا میگردی و هعی چس نمیک ...

فکر خوبیه😂😈کات کرد بش میگم😂

کاربری قبلیم ترکید همون گربه ای هستم که انگار گربست ولی در واقعیت مارمولکه😁😂 (کاربریمو برای خنده زدم گیر ندید😬)
آها ایشالا بهش میرسی🙂

مرسییییی🥰❤️😘

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عریزم دوستم ی حرف خوبی زد و گفت پسرایی ک ما ذوشون کراش میزنیم معلوما خوش چهره ها و.. ک قبل ما ی کشای ...

اخه خیلی معمولیه یعنی نمیشه؟خب خیلیا هم رو من کراش زدن پس من  .... ام؟😂

کاربری قبلیم ترکید همون گربه ای هستم که انگار گربست ولی در واقعیت مارمولکه😁😂 (کاربریمو برای خنده زدم گیر ندید😬)
اسی من کراش دونم خراب شده رووووو هیشکی کراش نمی زنم راه حل خاصی نداری 

عکس پسرای خوشگلو ببین.عکس عروسی و چیزای دونفره ببین شاید نوری به قلبت تابید😂

دوبار با فیک یبار با پیج خودم😢بهش نگفتم کیم خدا نکنه مهربون🥲❤️

خب چی جواب داد؟

عکس پسرای خوشگلو ببین.عکس عروسی و چیزای دونفره ببین شاید نوری به قلبت تابید😂

😐😂باورت نمیشههههههه رفتیم عروسی 

دوماد خفننن لاکشری پولدار 

ب هیچ جام نبود میگفتم خو ک چ 

برین خونتون دیگه 

خب چی جواب داد؟

همش میخاست بفهمه کیم ولی نمیتونستم بهش بگم فعلن هیچی

دوباره بهش میگم

بایییید مال من بشه😈😊

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
😐😂باورت نمیشههههههه رفتیم عروسی  دوماد خفننن لاکشری پولدار  ب هیچ جام نبود میگفتم خو ک ...

😂😂

همش میخاست بفهمه کیم ولی نمیتونستم بهش بگم فعلن هیچی دوباره بهش میگم بایییید مال من بشه😈😊

خداکنه بش برسی😊

خداکنه بش برسی😊

مرسیییی گلیییییی🥰😍😍😘❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز