2777
2789
عنوان

احساس پوچی

10843 بازدید | 50 پست

شما هم تا حالا اینجوری شدین؟

من چند وقته شدیدا احساس پوچی میکنم

دلم میخواد یه کار خیلی بزرگ انجام بدم ولی هر چی به دنیای اطرافم نگاه میکنم هیچ چیز جذابی نمیبینم...زندگی تقریبا خوبی دارم و مشکلات جدی فعلا ندارم ولی حس میکنم توی زندان گیر افتادم...یه جورایی انگار دنیای به این بزرگی برام خیلی کوچیک و محدود به نظر میاد

نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یا نه

ولی اگه کسی اینجوری شده تا حالا بیاد بگه چیکار کرده

چون واقعا دارم دیوونه میشم

اهداف و ارزو دارم و براشون هم تلاش میکنم اما خب جدیدا خیلی برام بی معنا شدن...قبلنا فکر میکردم اگر به اون اهدافم برسم خیلی احساس رضایت و خوشحالی میکنم ولی الان همش میگم خب من به فلان چیز برسم که چی بشه..اگر برسم خوشحال میشما ولی اون طوری که قبلا فکر میکردم...خیلی کمتر از قبل

از طرفی خیلیا تو این شرایط ممکنه دلشون بخواد بمیرن

ولی من حتی نسبت به مرگ هم حس خاصی ندارم

یعنی میگم خب ته تهش در بهترین حالت اصلا من برم بهشت

خب که چی..در یه چرخه بی نهایت قرار بگیرم و هر روزم فقط بشه بودن توی اون مکان؟...هر چقدرم بی نهایت و عالی باشه برام حس خاصی به ارمغان نمیاره وقتی بهش فکر میکنم

حالا اونجا رو که ندیدم نمیتونم با قاطعیت راجع بهش حرف بزنم فقط حسمو گفتم...بیشتر دغدغم حسیه که به زندگی توی این دنیا دارم هست

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا کار خاصی براش انجام دادی؟

آرعههع همش با خودم حرف میزنم

الکی خودمو میزنم ب خوشی

امروزم قصد دارم برم بیرون فقط راه برم 

ی صلوات برای سلامتی منو خانوادم  بفرست قربون محبتت❤🧡💛💚💙💜🤎🤍
وای چقد منییی.منم میگم مثلا بمیرم باز برم اون دنیا.یعنی مثلا منظورم اینه کل این دنیا اصن یجوزیه .تکر ...

اره دقیقا 

اینکه کل دنیا داره به قهقرا میره هم این احساس پوچی رو بیشتر میکنه

شاید اگه ۱۰۰ سال یا ۲۰۰ سال پیش به دنیا میومدم تو یه کشور دیگه این حس پیش نمیومد چون اون موقع ها حتی با وجود سختی های بیشتر ولی زندگی بهتر و قشنگ تر جریان داشت

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
اره دقیقا  اینکه کل دنیا داره به قهقرا میره هم این احساس پوچی رو بیشتر میکنه شاید اگه ۱۰۰ سال ...

اره من اصن دیگ کلا تا امید شدم.وقتی میبینم کرونا این همه زیاد شده و هنوز بعد دو سالللل واکسنش پیدا نشده با وجود این همه علم تا امید میشم.جوونیم داره میسوزه.هر روز تکراری.پوچ.اه.

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗