2777
2789
عنوان

احساس پوچی

| مشاهده متن کامل بحث + 10860 بازدید | 50 پست

منم کاملا حالت و درک میکنم 

ببین انسان طوری خلق شده و روح و فطرتش طوریه که هر لحظه خدا رو میخواد و اگه توی کار های روزمره ش و اهداف و فعالیت هاش خدا نباشه کم کم بعد یه مدت دچار نا امیدی و سردرگمی میشه 

مثلا یه نفر و میبینین که زندگی خیلی خوبه داره تفریح داره همه چیزایی که واسه زندگی توی دنیا نیازه رو به بهترین شکل داره ولی بازم ته دلش آرامش و احساس خوبی نداره

آدم وقتی حالش خوب میشه که به سمت هدف اصلی زندگی یعنی نزدیک شدن به خدا حرکت میکنه همه کارهاش اهدافش همه چیش به خاطر خداست 

مثلا غذا خوردنش خوابیدنش میگه من غذا بخورم که انرژی بگیرم برای حرکت به سمت خدا برای تقرب به خدا که خدا ازم راضی باشه 

عزیزم بهشت هم ما درکی ازش نداریم چون تجربه ش نکردیم و نمیدونیم حس و شرایطش دقیقا چطوریه اما رسیدن به بهشت هم اصل نیست و هدف قرار دادن بهشت آدم و آروم نمیکنه 

اصل همون رسیدن به خداست که حالا بهشت هم یکی از نعمت هاشه 

خلاصه ش اینه که ما واسه یه هدف خاصی زندگی میکنیم که اگه تو مسیرش نباشیم و به کارهای دیگه مشغول بشیم کم کم احساس پوچی و بی هدفی میکنیم پس باید طبق فطرتمون زندگی کنیم 

با اینا سعی میکنم ،بهش فک نکنم و ... کلا سخت ش کنی، سخت میگیره دیگه تو دیگه خیلی رفتی تو بحر ش این ...

حالا تهش هیچی

من به همین الان و همین لحظه هم فکر میکنم میرسم به غم

همین الانم نمیتونم لذت ببرم از زندگی

چیزایی که قبلا باعث خوشحالیم میشدن الان برام بی اهمیت و پوچن

من قبلا ادم‌ شادی بودم..خیلی راحت وقتی دلم میگرفت یا با کسی بحثم میسد میتونستم حال دلمو خوب کنم

اما الان چند وقته واقعا خودمو درک نمیکنم 

واقعا حس زندانی بودن دارم حس محدود بودن...انگار دنیای خیلی کوچیک شده یه همچین حالتی

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمالا افسردگی گرفتی ،یا داری میگیری ...اینا نشونه های شروع افسردگیِ

عه

چند وقت پیش رفتم پیش روانشناس گفت نداری

البته اون موقع هنوز این علائمو نداشتم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
منم کاملا حالت و درک میکنم  ببین انسان طوری خلق شده و روح و فطرتش طوریه که هر لحظه خدا رو میخو ...

بله شما درست میگید

من خیلی با خدا حرف میزنم خیلی سعی میکنم بهش نزدیک باشم 

حتی بزرگ ترین اهدافم و ارزوهام چیزایی هستن که برای رسیدن به رضایت خدا دوست دارم انجام بدم 

بهشت هم هدف من نیست...کلا گفتم تهش بمیریم در بهترین حالت میریم بهشت پس قاعدتا خداوند در اون حالت ازمون راضی بوده که رفتیم بهشت دیگه منظورم این بود دیگه بالاتر از مقام توی بهشت برای انسان ها نداریم ولی حتی فکر کردن به رسیدن به اون شرایط هم منو خوشحال نمیکنه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
حالا تهش هیچی من به همین الان و همین لحظه هم فکر میکنم میرسم به غم همین الانم نمیتونم لذت ببرم از ...

👍اگه میتونی مشاوره و روان شناس برو ...

اما به نظرم مشکلت همونه سخت میگیری حالا یا کلا پیش زمینه روانی داری یا انتخاب خودته 

خیلیا الان اینجورن ،لذت نمیبرن ،حتی خیلی بدتر ،افسردگی الان خیلی شایعه

خودمم افسرده م ...

بله شما درست میگید من خیلی با خدا حرف میزنم خیلی سعی میکنم بهش نزدیک باشم  حتی بزرگ ترین اهدا ...

یا افسرده ای ،یا شاید م تلقین که از هیچی لذت نمیبرم و ...اما اینجوری آدم فقط خودش اذیت میشه ..‌.

یِ جمله خوب اینجا خوندم از کاربر اوپرا ،یکی بود مثل تو درگیر پوچی و ..‌.میگفت نمیتونم هضم کنم ما مثل یِ غبار دود شیم و تموم ،اوپرا بهش گفت حتی اگه غبار هم باشیم غباری تو شادی باشیم ...

ارواح بزرگ به دلیل این که گنجایش بزرگی داره روحشون سیراب نمیشند وبه لهو وبیهودگی وپوچی دنیا وبی ارزش بودنش پی میبرن

بدبخت  وبیچاره ها ودنیا طلبان هم هم چنان عطش دنیا دارند

ارواح بزرگ از پتانسیل روح بزرگشون در این دنیا برای نزدیکی با خدا استفاده میکنند ونشاط درونی پیدا میکنند

و حسن مأب شان هم خوب هست

ودر اخر در اغوش خدای خود به ارامش میرسند.

این ارواح در دنیا مانند گنجشکی خودشان رو به در دیوار میکوبند ودنیا برایشان مانند زندان هست

دلشان پرواز میخواد وتعلق خاصی ندارند به اینجا

وابستگی ها را میگیرند وپاک خدای خود را ملاقات میکنند وتنها ارامش دنیایشان ذکر خدا وتوکل به اوست.

فقط باید از این دنیا به عنوان یک فرصت ویژه

برای رسیدن به حقیقت ناب که موافق با فطرت هست استفاده کرد .

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
ارواح بزرگ به دلیل این که گنجایش بزرگی داره روحشون سیراب نمیشند وبه لهو وبیهودگی وپوچی دنیا وبی ارزش ...

ممنون از کامنت زیباتون

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

سلام منم همین طوری بعصی روز ها ی هویی احساس پوچی میکنم حس میکنم باید بیشتر تلاش میکردم برا رسیدن ب ارزوهام مخصا وقتی اطرافمو میبینم همه ی کاره شدن درس خوندن یکی دکتره یکی مهندسه و ..بیشتر احساس پوچی و بی هدفی  میکنم با خودم میگم پس من چی هستم هدف ار خلقت من چی بود همش احساس پشیمونی دارم حس میکنم نباید ازدواج میکردم از وقتیم ک بچه اوردم این احساسای منفیم بیشتر شده البته فک میکنم بخاطر شرایط اقتصادی و این بیماری لعنتی هم هست خدا هم خیلی بهم ارامش میده نماز و قران خوندن هواسمو پرت میکنه 

سلام منم همین طوری بعصی روز ها ی هویی احساس پوچی میکنم حس میکنم باید بیشتر تلاش میکردم برا رسیدن ب ا ...

چی بگم والا

اره خدا که همیشه منبع آرامشه

ولی شما به نظرم نا امید نشو

مطالعت رو ببر بالا

بعدا اگه بچه یا بچه هات از آب و گل در اومدن برو سراغ درس یا هنری که دوست داری

مثلا زن عموی خودم بعد از اینکه پسراش زن گرفتن رفت دانشگاه..اونقدر علاقه داشت لیسانسشو با بهترین نمرات گرفت

حالا شاید سن اون یکم دیر باشه ادم حوصله نداشته باشه

ولی از اونور دختر عمم بعد از اینکه بچش دیگه یکم بزرگتر شد و رفت مدرسه اینم رفت دانشگاه...حتی فوق لیسانس هم دانشگاه دولتی قبول شد ولی بچه دومش رو باردار شد دیگه نشد بره

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
چی بگم والا اره خدا که همیشه منبع آرامشه ولی شما به نظرم نا امید نشو مطالعت رو ببر بالا بعدا اگه ...

سلام. میخواستم بدونم شما برای اون حس هایی که گفتین کاری کردین، منم چند هفته چنین احساسی دارم

سلام. میخواستم بدونم شما برای اون حس هایی که گفتین کاری کردین، منم چند هفته چنین احساسی دارم

سلام سال نو مبارک 

راستش یه تایمی همینجوری بودم کاری از دستم بر نیومد ولی کم کم سعی کردم خودم حال خودمو خوب کنم...خیلی بهتر شدم...سعی کردم از چیزای کوچیک هم لذت ببرم..مثلا پیاده روی توی خیابونی که دوسش دارم یا گوش دادن به اهنگی که بهم ارامش میده..معاشرت با دوستای خوش انرژی و...

قبلا هم اینکارا رو میکردم ولی برام عادی بودن الان خیلی سعی میکنم کاملا لذت ببرم ازشون و حس زندگی رو ازشون بگیرم

مطالعه هم خیلی کمک میکنه...و کلا کارایی که حال خودمو خوب میکنه مثلا من خودم عاشق رقص و موسیقی و ورزش هم هستم کلی حالم خوب میشه 

یه چیز دیگه هم اینکه یه روزایی اگر خیلی غم بهم فشار بیاره جلوشو نمیگیرم با گریه خودمو تخلیه میکنم بعد میرم سراغ کارایی که گفتم

همیشه هم سعی کن محیط دور و اطرافتو مرتب و تمیز نگه داری و ظاهرت هم همیشه آراسته و تمیز و مرتب باشه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍