2777
2789
عنوان

احساس پوچی

| مشاهده متن کامل بحث + 10862 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن ساله داری؟ علایمت چیه؟ منظورت از کنترل شده اس چیه ؟ منظورت اینه با دارو خوبی؟

از ۹۷ ،علائم ش زیاده اغلب هموناییِ که تو نت هست 

آره تقریبا یِ همچین چیزی با دارو یِ حالت تحت کنترل و سکون داره ،نه اینکه خوبِ خوب باشه م حالت اوج ش نیست

سلام استارتر عزیز منم دقیقاااا همین حس رو دارم نمیدونم چرا اینجوری شدم با خودم همش میگم حتی اگه بهترین موقعیت تو زندگی رو هم داشته باشم خب که چی؟! یا مثلا بمیرم و برم فوقش تو بهشتم خب که چی؟!تهش یه حس پوچی عمیق دارم و دلم میخاد به عالم نیستی برسم ک کلا روح من وجود نداشته باشه!!خیلی احساس مزخرفیه...از وقتی هم ک بچه دار نشدم بدتر شدم و بخاطر همین قضیه دارم جدا میشم و حالم ب شدت بدههه...کلا به هم ریختم زندگی برام بدون معنا و خوشحالی شده شاید بگی این حرفا رو میزنم بهت بگی ک روانشناس نیستم ک بخام کمکت کنم اما واقعا احتیاج به درد و دل دارم

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
سلام استارتر عزیز منم دقیقاااا همین حس رو دارم نمیدونم چرا اینجوری شدم با خودم همش میگم حتی اگه بهتر ...

سلام عزیزم

از این تاپیکی که زدم بیشتر از یک ساله که میگذره و خدا رو شکر از اون حالت در اومدم

بابت شرایطی که داری واقعا متاسفم...چون خودت گفتی منم جسارت میکنم میپرسم ولی خب به خاطر بچه دار نشدن چرا داری جدا میشی؟

من مجردم ولی کلا مدت هاست که به این دیدگاه رسیدم که بچه دار نشدن نه عیب و نقصه و نه قراره چیزی از زندگی ادم کم کنه...بچه ها امانتن دست پدر و مادر ها..حالا این امانت مگه فرقی میکنه مستقیم به وسیله جسم خودت یا از جسم یه نفر دیگه وارد جهان بشه؟..منظورم اینه که هر ادمی اگر بخواد میتونه برای هر بچه ای پدری یا مادری کنه و مهم نیست از لحاظ فیزیولوژیکی اون بچه بچه ی چه کسیه

ولی خب من از جزییات زندگیت با خبر نیستم...صرفا نظرمو راجع به این موضوع بیان کردم

به هر حال هر اتفاقی هم که بیفته دنیا به اخر نرسیده..زندگی همه ما پر از لحظات شادی و غمه..پر از شکست و موفقیته...همیشه قرار نیست تو شیب باشه همیشه هم قرار نیست توی سر بالایی باشه...اینو بپذیر که یه وقتایی شاید اونجوری نشه که میخوای...وقتی بپذیریش با سختیا راحت تر کنار میای و راحت تر میتونی تلاش کنی برای بهتر شدن وضعیتت

یکی از چیزایی که دنیای رو توی ذهن من از اون محدود بودن تبدیل به یه دنیای بزرگ کرد بخشش و مهربونی و محبت در حق دیگران بود..حالا اون دیگران میتونن ادما باشن یا حیوونا یا حتی گل و گیاه و درخت

و همه اینا رو لطف به دیگران نمیدونم...لطف به خودم میدونم...و همین باعث شده دلم بخواد بیشتر تلاش کنم که انسان بهتری باشم و زندگی بهتری برای خودم داشته باشم..حتی با وجود مشکلات..همینطور تلاش کردم از بند و حصار افکار و تعلقات ذهنی که ازارم میداد رها بشم..خیلی سخت بود خیلییی..انگار یه چیزی توی من فرو میریخت...اما کم کم درست شد و الان حالم خیلی بهتره

امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره عزیزم و حال دلت همیشه خوب باشه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
سلام عزیزم از این تاپیکی که زدم بیشتر از یک ساله که میگذره و خدا رو شکر از اون حالت در اومدم بابت ...

سلام گلم.همه ی حرفاتو با دقت خوندم...راستش من و شوهرم تا پای ای وی اف کردن هم رفتیم اما نتیجه نگرفتیم و شوهرم خواست که از هم جداشیم یه جدایی اجباری فقط بخاطر اینکه عاشق بچه اس و زندگی بدون بچه براش بی معنیه البته دوستم داره ولی بی عرضه اس نمیتونه حریم خصوصی نگه داره برا خودش و اجازه دخالت به همه رو داده تو زندگیش.اصلا حس خوبی ندارم اینروزها...نگران و آشفته ام خودش منو رسوند خونه پدرم الانم پشیمونه و میگه برگرد بعد اون همه آبروریزی جلو بقیه

سلام گلم.همه ی حرفاتو با دقت خوندم...راستش من و شوهرم تا پای ای وی اف کردن هم رفتیم اما نتیجه نگرفتی ...

من منظورم از روشای دیگه بچه دار شدن قبول کردن سرپرستی یه بچه بود

اگر اینقدر بچه براتون مهمه به نظرم میتونید از این راه بچه دار بشید و به نظرم هیچ فرقی با بچه خود ادم نداره فقط اگه همچین کاری خواستید بکنید هم قبلش باید خودتون پیش مشاور برید برای راهنمایی گرفتن هم بعدا همیشه خانوادتون یعنی هم شما و همسرتون هم بچتون هر چند وقت یبار با هم برید پیش مشاور تا مشکلی پیش نیاد

البته این فقط یه پیشنهاد بود بازم خودتون صلاح زندگیتونو بهتر میدونید

راجع به برگشتن پیش همسرت اگه واقعا نمیخوای دیگه برگردی و اون زندگی برات تموم شدس که سفت و سخت روی تصمیمت وایسا ولی اگر میخوای به همسرت فرصت بدی به این راحتی دوباره برنگرد باید ازش یه سری تعهدا بگیری به اضافه یه چیز مادی مثل مهریه یا بخشی از خونه یا ماشین

چه خواستی جدا شی چه خواستی برگردی حتما با یه روانشناس و وکیل خوب مشورت کن که بهترین تصمیمو بگیری

ببخشید خیلی دیر جوابتو دادم اکانتم تعلیق بود

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
من منظورم از روشای دیگه بچه دار شدن قبول کردن سرپرستی یه بچه بود اگر اینقدر بچه براتون مهمه به نظرم ...

عزیزم اون بخاطر ای وی اف کردنم هزار تا اصول چید تا راضی شد اون ک دیگه بچه به سرپرسی گرفتنه و عرضه اشو نداره.فقط مردای آگاه و انسان هستن ک وقتی مشکل از همسرشون باشه درک میکنن وصددرصد حمایت میکنن نه برا مردی که خودش الان ک اول زندگیمونه بخاطر تربیت غلط اسم زن دوم میاره و هزار تا باید و شاید جلو پای آدم میچینه.زندگی شرطی به نظرم هیچچ دردی نمیخوره وقتی ارزش من موقعی هستش ک یه بچه بغلم باشه وگرنه باید خونه پدرم باشم و به درد نمیخورم

عزیزم اون بخاطر ای وی اف کردنم هزار تا اصول چید تا راضی شد اون ک دیگه بچه به سرپرسی گرفتنه و عرضه اش ...

چه بد..متاسفم واقعا

پس اگر نمیخوای دیگه برگردی بالا هم گفتم حتما از یه وکیل و روانشناس خوب کمک بگیر

امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
چه بد..متاسفم واقعا پس اگر نمیخوای دیگه برگردی بالا هم گفتم حتما از یه وکیل و روانشناس خوب کمک بگیر ...

آره عزیزم.تو شرایط سختی ام.حتما عزیزم ممنونم که راهنمایی کردی❤️🙏

سلام عزیزم خوبید من مدت کوتاهی هست هست پوچی دارم و اینکه دنیا کوچیک شده برام حس میکنم این وحشتناکه که همه بمیرییم

عزیزم متن خوندم خیلی خوشحال شدم خوب شدی 

اگه میشه تعریف کنی چیشد و چیکارا کردی خوب شدی منم از این حال در بیام عزیزم 

سلام عزیزم خوبید من مدت کوتاهی هست هست پوچی دارم و اینکه دنیا کوچیک شده برام حس میکنم این وحشتناکه ک ...

سلام ممنونم

والا خود به خود خوب شدم

ولی یکی از چیزایی که به نظرم تاثیر گذار بود فکر کردن خدا و امید داشتن به اون بود

بقیش یه سری عوامل محیطی بود مثل رفت و امد با دوستای خوب و انجام دادن کارهایی که دوست دارم و از این چیزا 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍