2777
2789
عنوان

احساس پوچی

| مشاهده متن کامل بحث + 10862 بازدید | 50 پست
سلام ممنونم والا خود به خود خوب شدم ولی یکی از چیزایی که به نظرم تاثیر گذار بود فکر کردن خدا و امی ...

خداروشکر عزیزم منم دارم روی خودم کار میکنم 

مطمعنم به حالت قبلم برمی‌گردم و عادی میشم

عزیزم چند ماه یا چند وقت بعد خوب شدی؟؟

من مطمعنم این فکرا الکیه و خود خدا هم نمیخاد ما زندگی مون از حالت عادی خارج بشه 

خدا بزرگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر عزیزم منم دارم روی خودم کار میکنم  مطمعنم به حالت قبلم برمی‌گردم و عادی میشم عزیزم چ ...

یه ماه تقریبا طول کشید

بله قطعا خدا هم نمیخواد 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
شماچه علایمی داشتین 

واقعیتش من بخاطر چندتا عامل این حس و داشتم یکی مرگ و از دست دادن گربه هام که بهشون خییلی وابسته بودم و دو هفته بعد از این اتفاق کرونا گرفتم و بدنم به شدت ضعیف شد و باعث شد افسردگی بگیرم، بصورت دوره ای با داروی آسنترا و خوندن کتاب و این چیزا بهتر شدم اما خب دوباره بعد از چند ماه برگشت. الان هم داروی اس سیتاور مصرف میکنم و کلا تحت نظر مشاور هم هستم اما دیر به دیر میرم

من حس پوچی از خیلی ها گرفتم یعنی حس نمی کردی یا یک عاقل بالغ که سر نحسش تو کار خودشه طرفی حس می کردی با یک هرزه بی مصرف بدرد نخور طرفی که گنده تر از دهن بزرگش داره حرف میزنه تنبل تنه لش هیچ پوچ آشغال دهاتی مزخرف شایعه ساز هرچند دختریکه خونه داری بلد نیست یا پس یکه کارهای سخت و خشن مردانه مثل باربری گونی های برنج نکرده هیچی نیستند الا هرزه عیاش پوچ بی مصرف  بدردنخور از نیولایف ممنون من تنبلم پس برو یک کاری دیگه بگیر با اون ج.نده های بی  آبروت

من کار زیاد دارم به شرطی که چند تا زن متاهل ابله کودن نیان برینن به اعصاب یه مرد دهاتی دیپلمه پولدار هم نیاد برینه به اعصابم تو دختر تحصیلکرده  شاغل شناسنامه سفید هیچی نیستی الا زن من ،چند تا عن دهاتی کودن تنبل زگیل حیوون مفت خور باید تحمل کنی تا حالا اینقدر پخمه ندیده بودم دختره جنس دومی با پولی که مال خودش نیست تعیین تکلیف کنه لباس خودمه ،دوست دارم سبک خودم زندگی کنم کلا با پول یکی دیگه داره تعیین تکلیف کنه پاشو کنه تو یه کفش من مس خوام ازدثاج کنم کی من دانشجوی لیسانس یا همون دختر دیپلمه جذاب مرد مخ خور من بدبخت وراج گوز خاله زنک لاشی کودن بدجنس شیاد عقده‌های لوس ننر با اون پست کودن گیمر از زیل کار در رو حیوون وحشی بی بند بار عیاش موندم فمینیسم  وار یه مرد پست دهاتی کودن گوز وفتی یه قرون هم خرج نمیکنه به چه حقی به دختر تحصیلکرده  شاغل میگه تو هیچی نیستی الا زن من عن وراج گوژ که حتی اصرار نکردی خودم اومدم