2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقططططط و فقطططط بیخیالی

بذا انقد فضولی کنه تا چشش دراد

مادرشوهرمن بییییش از حد فضول حتی واسه لباس زیرامم نظر میده قبلا واسم مهم بود ولی الان اصلا اهمیت نمیدم بیخیال شدم .با فضولی کردن فقط خودشو ازار میده 

لاکچری ینی دختروپسرت تولدشون یکی باشه                  96/7/8                                                                   99/7/8
فقططططط و فقطططط بیخیالی بذا انقد فضولی کنه تا چشش دراد مادرشوهرمن بییییش از حد فضول حتی واسه لباس ...

نمیتونم اخه تنها فضولیش نیس که اصلا انگار تعادل روحی نداره یه بار مهربون یه بار طلبکاره

به کارامون گیر میده دلش میخواد همش هرکار اون میگه انجام بدیم . به جامون تصمیم میگیره فک میکنه بچه ای ...

چون عقدی فکر میکنه بچه ای و انجام میده بعدا درست میشه وقتی بری سر خونت 

حالا اگر ز حرفی بدت اومد یا کاری رو به جات تصمیم گرفت بگو من اینطوری دوست داشتم 

یا نظر من اینه یا خودم بلدم‌

یا بذارید خودم انجام بدم‌

البته صورتت رو پر اخم کن 

اما هم حرفت تمام شد یک دقیقه بعد عادی شو 

حالت قهر نگیری ها 

چون تو عقدی 

چون عقدی فکر میکنه بچه ای و انجام میده بعدا درست میشه وقتی بری سر خونت  حالا اگر ز حرفی بدت او ...

ممنون از راهنماییت عزیزم . امیدوارم دست از سر من و زندگیم برداره ولم کنه دیگه که از زندگی بیزارم کرده . اخه نمیشه با خواهراش میخوایم بریم جایی سر خود میگه میان دنبالتون درصورتیکه من دوست دارم با شوهرم تنها باشیم تو ماشین جرات حرف زدنم نداریم چون سلیطه بازی در میاره از خودش 

ممنون از راهنماییت عزیزم . امیدوارم دست از سر من و زندگیم برداره ولم کنه دیگه که از زندگی بیزارم کرد ...

دیدم همچین آدمهایی رو 

خواهرشوهر من همینه 

اما الان سالیان ساله دست از سرم برداشته 

حتی تو فوت پدرشوهرم سلامش نکردم 

دلش میخواد آشتی کنه اما من نمیکنم 

تازه با دخترم چایی برام میفرسته 

چایی رو میخورم و اما آشتی نمیکنم 

چون میخوام دیگه رو ندم 

برای عروس خودش خوب شده 

با ما همه جا میومد اما با عروس و پسر خودش نه 

میخواست پسرش اذیت نشه 

اما من دیگه رو نمیدم